Καλημέρα κύριοι. Καλή εβδομάδα σε όλους. Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και άπαντες θα ήθελαν να βρίσκονται σε μια ξαπλώστρα. Κάποιοι όμως, στη βόρεια Ευρώπη που το κλίμα δεν είναι τόσο «καυτό» βρίσκονται στα γήπεδα και παίζουν ποδόσφαιρο. Μ’ αυτούς θ’ ασχοληθούμε σήμερα. Σκανδιναβία, αγάπη μου!

Παίξε Νόμιμα τις επιλογές του Ματσωμένου Γάτου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Αρχίζουμε από τη Νορβηγία, που χθες παραλίγο να μας κάνει το απόλυτο 3/3 (Μας τα χάλασε το 2-3 γκολ στο Σάρπσμποργκ – Ράνχαϊμ). Σήμερα έχει ένα ματς. Η Στρομσγκόντσετ υποδέχεται την Κριστιανσουντ. Δεν τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά οι δυο ομάδες. Καμία από τις δυο δε βγάζει σταθερότητα, κι αυτό φαίνεται από τη βαθμολογική τους θέση. Ειδικά αμυντικά, μπορούν ν’ αναστήσουν τον οποιονδήποτε. Περιμένω γκολ εκατέρωθεν και με το σκορ να ανεβαίνει πάνω από τα 3 γκολ. Στο 2.05 το συνδυαστικό αυτό.

Συνεχίζουμε με Σουηδία και Άλσβενσκαν. Η Χάμαρμπι υποδέχεται την Έστερσουντ. Καμία σχέση η φετινή πορεία των δυο. Πολύ καλή η Χάμαρμπι, δείχνει ότι με λίγη προσοχή μπορεί να πετύχει κάτι καλό στο πρωτάθλημα. Σε κακό χάλι η Έστερσουντ, που ειδικά αμυντικά δεν μπορεί να βγάλει σταθερότητα και χάνει βαθμούς. Σήμερα, το ιδιαίτερο του ζευγαριού αυτού είναι η προϊστορία του. Σαφέστατα υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας που μετράει εφτά παιχνίδια χωρίς ήττα (0-2-5) απέναντι στη Χάμαρμπι. Ρισκάρω στο Over 1.5 της Έστερσουντ. Νομίζω αξίζει στο 2.80.

Κλείνουμε με Φινλανδία και Βεϊκαουσλίγκα. Η Σεϊναγιοέν υποδέχεται τη Ροβανιέμι. Κακή φέτος η Σεϊναγιοέν, δε θυμίζει την ομάδα που παλαιότερα διεκδικούσε ευρωπαϊκές εξόδους. Σε αυτό οφείλεται κυρίως η αστάθεια της στα εντός έδρας, αφού το γήπεδο της δεν είναι το «φρούριο» που ήταν. Η Ροβανιέμι τα πηγαίνει αρκετά καλά. Είναι πολύ καλή επιθετικά και παίρνει αρκετούς βαθμούς χάρη σε αυτό το «ατού» της. Και σήμερα πιστεύω εκεί θα χτυπήσει. Το αμφίσκορο πληρώνει στο 2.00. Το επιλέγω.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(18:30) Σεϊναγιοέν – Ροβανιέμι, Goal-Goal (2.00)
(20:00) Στρομσγκόντσετ – Κρίστιανσουντ, GG & Over 2.5 (2.05)
(20:00) Χάμαρμπι – Έστερσουντ, Over 1.5 Έστερσουντ (2.80)

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.