Καλημέρα παιχταράδες μου! Έφτασε ξανά το Σαββατοκύριακο, έχουμε φουλ κουπόνι και πάλι με μπόλικα και πολύ δυνατά παιχνίδια. Άνοιξε η αυλαία χθες σε κάποια πρωταθλήματα και σήμερα η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Και σήμερα θα κάνω κλασικά μία βόλτα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οπότε μην χρονοτριβώ, πάμε στις προτάσεις.
Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον: Δυνατό παιχνίδι, με μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες με φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Μεγαλύτερη ανάγκη έχουν οι γηπεδούχοι τους βαθμούς και θα παλέψουν απόψε για να τους πάρουν. Η Μπράιτον στα εκτός έδρας δεν είναι καλή και σκοράρει με το σταγονόμετρο. Η επιλογή μου είναι ο άσσος μαζί με under 3,5 γκολ.
Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ: Οι Κόκκινοι του Κλοπ είναι το φαβορί απόψε κι έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τον διπλό θρίαμβο επί της Σίτι για το Champions League. Μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει κάνει ακόμα ήττα στην έδρα της. Άσσος και over 3,5, αφού η επιθετική τριάδα της είναι ασταμάτητη. Αξίζουν επίσης και τα 2+ γκολ του Σάλαχ στο 3,75 αφού η μάχη για το χρυσό παπούτσι έχει ανάψει για τα καλά.
Μπαρτσελόνα – Βαλένθια: Εδώ θα ρισκάρω. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είναι αήττητη, όμως στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να κάνει κοιλιά, ενώ προέρχεται και από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της από τη Ρόμα. Σίγουρα θέλουν να βγάλουν αντίδραση οι παίχτες του Βαλβέρδε, όμως η Βαλένθια είναι πολύ σταθερή και παραμένει αήττητη εδώ και 9 αγωνιστικές, ενώ θα είναι και πιο ξεκούραστη. Όποιος θέλει να ρισκάρει μαζί μου πάει στο Χ2.
Μπιλμπάο – Λα Κορούνια: Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρώτη τους νίκη με τον Ζέντορφ στον πάγκο, όμως τα πράγματα απόψε είναι πιο δύσκολα. Εκτός έδρας η Λα Κορούνια είναι κακή, με μόλις 1 νίκη σε 15 παιχνίδια. Η Μπιλμπάο έχει το προβάδισμα λόγω έδρας, όμως τα παιχνίδια της δεν ανοίγουν πολύ. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ.
Αταλάντα – Ίντερ: Δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ την νίκη. Η μεν Αταλάντα για να εξασφαλίσει μία θέση στο Europa, η δε Ίντερ για να τερματίσει στην πρώτη 4άδα. Δείχνουν κάπως πεσμένες και οι δύο στα τελευταία τους παιχνίδια και δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Πολύ πιθανή η ισοπαλία στο ημίχρονο.
Χόφενχαϊμ – Αμβούργο: Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να παλεύουν για τη σωτηρία τους με νύχια και με δόντια, όμως εκτός έδρας συνήθως κάπου το χάνουν. Έχει το προβάδισμα η Χόφενχαϊμ σήμερα, όμως η διαφορά των ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο δηλώνουν οι αποδόσεις. Χαμηλά ο άσσος, τον συνδυάζω με over 2,5 γκολ αφού μπορεί να σκοράρει και το Αμβούργο.
Στρασβούργο – Σεντ Ετιέν: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν την νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Από την άλλη οι Στεφανουά τρέχουν ένα αήττητο σερί 10 αγώνων και βρίσκονται πολύ κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο. Δύσκολο παιχνίδι, όμως το προβάδισμα το έχει η Σεντ Ετιέν λόγω φόρμας και των απουσιών που έχουν οι γηπεδούχοι. Στηρίζω το διπλό.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(17:00) Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον 1&U3,5 2,38
(17:00) Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 1&Ο3,5 2,20
(17:15) Μπαρτσελόνα – Βαλένθια Χ2 3,85
(21:45) Μπιλμπάο – Λα Κορούνια 2-3 γκολ 1,98
(21:45) Αταλάντα – Ίντερ Χ ημ. 2,02
(16:30) Χόφενχαϊμ – Αμβούργο 1&Ο2,5 2,05
(21:00) Στρασβούργο – Σεντ Ετιέν 2 2,25
Μπαρτσελόνα – Βαλένθια με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
*αφορά την αγορά «Νικητής αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού