Περιορισμένη η αγωνιστική κίνηση σήμερα, αλλά ευτυχώς μου άρεσαν και τα δύο σουηδικά που παίζονται, οπότε βγήκε μια αρκετά καλή δυαδούλα, που υπερπενταπλασιάζει το ποντάρισμά μας. Πάμε να δούμε την πρότασή μου…

Στο Έλφσμποργκ – Χέλσινμποργκ θα πάω με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι δεν παίζουν τίποτα το ιδιαίτερο, όμως έχουν παραδοσιακά δυνατή έδρα και θα είναι προσεκτικοί. Οι φιλοξενούμενοι, από τότε που ανέλαβε ο Λάρσον, τα πάνε καλά, όμως πρώτος στόχος τους πάντα είναι να μην χάσουν και αν είναι δυνατόν, να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Το Χ πληρώνει εξαιρετικά και θα είναι στις επιλογές μου.

Στο άλλο ματς της ημέρας, οι γηπεδούχοι χρειάζονται πόντους για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θα είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, με στόχο τους το 1-0. Η Τζουργκάρντεν έχει πέντε συνεχόμενες νίκες, χωρίς πάντως να παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Όμως είναι αποτελεσματική και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Δεν βλέπω με τίποτα να ανοίγει το σκορ και θα προτείνω το Under 2,5.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Έλφσμποργκ – Χέλσινμποργκ Χ 3,50
Εσκιλστούνα – Τζουργκάρντεν Under 2,5 1,66

Η δυάδα μου πληρώνει επί 5,81 στη Betshop (κλικ εδώ)!

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..