Τέλος η πρώτη αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων προς το παρόν. Χορτάσαμε γκολ και θέαμα είναι η αλήθεια, αλλά έρχεται Σαββατοκύριακο με δράση, η οποία μας προϊδεάζει από σήμερα. Τρία μονά θα σας δώσω, με την απόδοση της τριάδας όμως να φτάνει στο… 16,18 για όσους θέλουν να το τολμήσουν!!
Κάνω την αρχή από την Bundesliga και το παιχνίδι του Ανόβερο με το Αμβούργο, με τους γηπεδούχους να κάνουν δυνατή επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία με 7 βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές έχοντας δειχτεί μόλις 1 γκολ. Καλό το ξεκίνημα και του Αμβούργου με 2 νίκες και μία ήττα. Νομίζω βρίσκονται και οι δύο στο ίδιο επίπεδο, με το Ανόβερο να προσέχει περισσότερο την άμυνά του. Θα προτιμήσω το Χ στο 3,50.
Συνεχίζω με Γαλλία όπου η δυνατή στην έδρα της Τουλούζ υποδέχεται την Μπορντό. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3 ισοπαλίες μακριά από το σπίτι τους, ενώ οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στην έδρα τους σε 9/10 τελευταία τους παιχνίδια. Θα προτιμήσω το over 2,5 στην αναμέτρηση, καθώς βρίσκουν εύκολα δίχτυα οι δύο ομάδες.
Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με Αγγλία και την αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με την Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με 4/4 ήττες στο πρωτάθλημα, οπότε η νίκη απόψε στην έδρα τους είναι μονόδρομος. Η Μπράιτον μπορεί να ξεκίνησε με ήττες στην μεγάλη κατηγορία όμως την περασμένη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη της νίκη με 3-1 επί της Γουέστ Μπρομ. Περιμένω αντίδραση από την Μπόρνμουθ απόψε, γι’ αυτό θα επιλέξω τον άσσο.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(21:30) Ανόβερο – Αμβούργο Χ 3,50
(21:45) Τουλούζ – Μπορντό Ο2,5 2,15
(22:00) Μπόρνμουθ – Μπράιτον 1 2,15