Στοιχηματικό tour στην Ευρώπη!

Ξεκινάνε σιγά σιγά όλα τα πρωταθλήματα, αφού πέραν της δράσης στις κορυφαίες κατηγορίες ποδοσφαίρου, έχουμε σέντρες και σε άλλα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου. Στο άρθρο αυτό θα κάνουμε tour σε κάποια από τα πλέον δημοφιλή πρωταθλήματα, όπως της Αυστρίας, του Βελγίου, της Τουρκίας, της Γαλλίας και φυσικά της Τσάμπιονσιπ. Ας ξεκινήσουμε…

Βρείτε τις αποδόσεις των σημερινών μου επιλογών από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ξεκινάμε τη βόλτα μας από την Αγγλία όπου το βράδυ έχουμε την πρώτη σέντρα της σεζόν στην Τσάμπιονσιπ. Η Γουότφορντ ξεκινάει τη δική της προσπάθεια να επιστρέψει στην Πρέμιερ και το πρώτο βήμα καλείται να το κάνει παίζοντας εντός κόντρα στη Μίντλεσμπρο. Η Μπόρο έδειξε στα φιλικά κάποιες αδυναμίες αμυντικά, αλλά η γηπεδούχος έχει πολλές απουσίες βασικών παικτών, αφού εκτός τέθηκαν ο φορ Γουέλμπεκ (18/2),  οι φορ Γκρέι (23/2), Σάκσες (5/0), ο αμυντικός Γιάνμαατ (8/0),  ο αριστερός μπακ Μασίνα (26/1), οι χαφ Περέιρα (28/3), Χιουζ (30/1) και ο αμυντικός χαφ Καπουέ (30/0). Μπορεί να εκκινήσει με άσο, αλλά πιο πιθανό και ασφαλές είναι το G/G (1,97).

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία, όπου εδώ και λίγο καιρό έχουμε δράση. Απόψε το πρόγραμμα έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τη Λυών να δοκιμάζεται στο Μπορντώ. Παραδοσιακά οι δύο ομάδες έχουν πολλά «Χ» όταν κοντράρονται, ενώ 9 από τα 10 ματς του ήταν αμφίσκορα. Η Μπορντώ δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ και πιστεύω ότι οι «λιονέ» θα βρουν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία της. Το G/G στο 1,87 η επιλογή μας με σύμμαχο την παράδοση.

Πάμε πιο Κεντρικά στην Ευρώπη για να δούμε πια θα είναι η επιλογή μας στο Κύπελλο Γερμανίας, όπου είναι απόψε αντιμέτωπες η Μπράουνσβαϊγκ με τη Χέρτα. Η Μπράουνβαϊγκ είναι παραδοσιακά ικανή εντός, η Χέρτα των πολλών απουσιών δεν πείθει στα πρώτα της δείγματα γραφής, συνεπώς δεν πρέπει να αποκλείουμε το γεγονός μιας ενδεχόμενης έκπληξης. Ας πάμε με το G/G  και εδώ (1,73).

Στην Αυστρία, έχουμε πρεμιέρα με δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη σέντρα είναι ανάμεσα στη Ράπιντ Βιέννης με την Αντμίρα Βάκερ, ενώ στο άλλο ματς η Λίντσερ υποδέχεται την Αούστρια. Δεν ξέρω αν η Ράπιντ θα μπορέσει να είναι το ίδιο καλή με πέρυσι που βγήκε 2η. Σίγουρα μπαίνει στο γήπεδο ως το φαβορί, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει ο άσος της στο 1,55. Πιθανόν ένας συνδυασμός με G/G να μας ικανοποιούσε αφού θα το παίρναμε σε απόδοση 2,65! Όσον αφορά το άλλο ματς, σίγουρα η Λίντσερ είναι το φαβορί, σίγουρα ο άσος είναι πιο «σίγουρος», αλλά στο 1,50 δύσκολο να ασχοληθούμε. Κρατάμε τον άσο από ημίχρονο σε απόδοση 2,20.

Κλείνουμε με Βέλγιο και Τουρκία. Στο Βέλγιο για την 5η αγωνιστική η Έουπεν υποδέχεται τη Γάνδη. Αμφότερες είναι χαμηλά στο ξεκίνημα το πρωταθλήματος και θέλουν τη νίκη για να ανακτήσουν κάποιο από το χαμένο έδαφος. Η Γάνδη δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας, ενώ η Έουπεν ψάχνει το σεφτέ για φέτος στα τρίποντα. Με το μυαλό της Γάνδης στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ορατό το ενδεχόμενο της έκπληξης, αλλά τελικά θα πιστέψω το διπλό σε απόδοση στο 2,07. Τελευταίο μας σημείο, είναι ένα ακόμα διπλό, από την πρεμιέρα της Τουρκικής Σούπερ Λιγκ. Η Φενέρ που θέλει να ξεχάσει την περσινή σεζόν, δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στη Ρίζεσπορ. Φέτος γίνεται λόγος για πρωτάθλημα! Αυτό θα φανεί με το «καλημέρα»… Αν είναι έτοιμη και μπει με το διπλό το οποίο και πιστεύω θα μας πληρώσει επί 1,85.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Γουότφορντ – Μίντελσμπρο G/G 1,97

Μπορντώ – Λυών G/G 1,87

Μπράουνσβαϊγκ – Χέρτα G/G 1,73

Ράπιντ Βιέννης – Αντμίρα Βάκερ 1 & G/G 2,65

Λίντσερ – Αούστρια Β. 1/1 2,20

Έουπεν – Γάνδη 2 2,07

Ρίζεσπορ – Φενερμπαχτσέ 2 1,85

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Share on Facebook