Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου πλησιάζουν και όπως δείχνουν οι αποδόσεις, η Νέα Δημοκρατία όχι απλά θα είναι πρώτο κόμμα, αλλά θα αποκτήσει και την αυτοδυναμία, άρα και την πλειοψηφία στη Βουλή.

Αυτή τη στιγμή, η νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές του Ιουλίου παίζεται με το εξωφρενικά μικρό 1,005, ενώ το ενδεχόμενο να εκλέξει πάνω από 150 βουλευτές, δίνει 1,20. Το χάντικαπ για τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με το ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις 10,5 μονάδες, με το Over να πληρώνει 1,65 και το Under 2,15. To ενδεχόμενο να πάρει η Νέα Δημοκρατία πάνω από 38% παίζεται με 1,87, ενώ το να πέσει πιο κάτω, δίνει επίσης 1,87.

Το να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές πληρώνει επί 19,00, ενώ το line για το ποσοστό του κόμματος είναι στο 26,5%, με το Under να δίνει 1,70 και το Over 2,08. Υπάρχει επιλογή και το συγκεντρωτικό ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Το ενδεχόμενο να περάσουν οι δυο τους το 64,5% δίνει 1,50 και το να πέσουν πιο κάτω, πληρώνει επί 2,50.

Το ενδεχόμενο να μπουν στη βουλή πάνω από 5 κόμματα παίζεται με 1,15, ενώ πάνω από 6, δίνει 1,80. Αυτό εξαρτάται από το αν θα μπουν στη Βουλή τα κόμματα του κ. Βαρουφάκη και του κ. Βελόπουλου, αφού οι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ θεωρούνται σίγουροι.

Πιο πιθανό να μπει στη Βουλή φαίνεται πως είναι το Μέρα25 του Γιάνη Βαρουφάκη, με το line να είναι στο 3,5, ενώ η ελληνική λύση του κ. Βελόπουλου είναι μισή ποσοστιαία μονάδα πιο κάτω. Νέα μείωση αναμένεται για το ποσοστό της Χ.Α. σε σχέση με τις Ευρωεκλογές, ενώ αίνιγμα είναι η πορεία του ΚΙΝΑΛ μετά την αποπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Δείτε όλες τις επιλογές για τα ποσοστά των κομμάτων και τις διαφορές μεταξύ τους (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

 

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..