Ένας από τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους για να καταθέσεις σε μια στοιχηματική εταιρία είναι μέσω της κάρτας moneysafe. Ο συγκεκριμένος τρόπος κατάθεσης έγινε πιο δημοφιλής μετά την επιβολή των capital controls, καθώς μπορείς εύκολα να την πιστώνεις με όσα χρήματα θέλεις και να κάνεις ανάληψη, χωρίς τον περιορισμό των 420 ευρώ εβδομαδιαίως. Κι αυτό γιατί εκδίδεται από την τράπεζα Barclays που έχει έδρα στην Αγγλία. Η κάρτα από μόνη της είναι ανώνυμη, αν και για να κάνεις αναλήψεις σε αυτήν από τους bookmakers, πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου (να έχεις λογαριασμό δηλαδή).

Βαρέθηκες να περιμένεις; Στη betshop η απόδοση κερδών γίνεται σε 4 εώς 24 ώρες. (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Τι είναι η Moneysafe;

Πρόκειται για μια προπληρωμένη κάρτα Mastercard, που λειτουργεί ακριβώς όπως όλες οι άλλες του είδους της, αλλά με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του οτι δεν μπορείς να υπερβείς το ποσό που έχεις πιστώσει σε αυτήν. Δεν είναι πιστωτική κάρτα δηλαδή. Η Moneysafe είναι όπως μια οποιαδήποτε προπληρωμήνεη χρεωστική κάρτα, που όμως λειτουργεί ανώνυμα. Κερδίζεις για παράδειγμα 500 ευρώ στο στοίχημα, κάνεις ανάληψη από τον bookmaker στην moneysafe σου και σε μια ώρα το πολύ, μπορείς να πας σε οποιοδήποτε ΑΤΜ και να πάρεις τα χρήματά σου (ανάληψη έως 420 ευρώ εβδομαδιαίως λόγω capital control)\ . Με ασφάλεια και πολύ γρήγορα.

Που αγοράζω Moneysafe;

Μπορείς να την παραγγείλεις από το site της Moneysafe με 10 ευρώ, μαζί με το κόστος μεταφοράς, ή να την αγοράσεις  με 7,95 ευρώ από τα σημεία πώλησης.

Πως βάζω χρήματα στη Moneysafe;

Η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα και με ασφάλεια, μέσω SMS στο κινητό σου, ή ηλεκτρονικά μέσω του site της Moneysafe. Σε κάθε γειτονιά υπάρχει ένα κατάστημα, περίπτερο, σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ που να μπορείς να αγοράσεις των κωδικό (τύπου paysafe) με το ποσό που επιθυμείς (10 ευρώ, 20 ευρώ, 50 ευρώ, 100 ευρώ). Πας λοιπόν απευθείας στην στοιχηματική σου εταιρία, στην επιλογή «κατάθεση με moneysafe», και βάζεις τον αριθμό πελάτη (ή client id) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας καθώς τον αριθμό της κάρτας που αγόρασες.

Τα όρια πίστωσης στην κάρτα είναι 2500 ευρώ ετησίως και 420 ευρώ ημερησίως και ο μέγιστος αριθμός φορτώσεων κάθε μέρα ανέρχεται σε 10.

Αν πραγματοποιήσεις αναβάθμιση της κάρτας (γίνεται αν στείλεις στο site της Moneysafe τις δύο όψεις της ταυτότητας σου, καθώς και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ που να αναφέρει την διεύθυνση κατοικίας σου) τότε τα όρια κατάθεσης μέσω moneysafe ανεβαίνουν κατά πολύ, όπως ακριβώς και στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ.

Ποιες στοιχηματικές εταιρίες δέχονται Moneysafe;

Αυτή τη στιγμή, ο συγκεκριμένος τρόπος κατάθεσης γίνεται δεκτός από την Starbet33, Interwetten και την Betshop.

Παίξε νόμιμα με Moneysafe (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Που αλλού μπορώ να χρησιμοποιώ την κάρτα Moneysafe;

Μπορείς να τις χρησιμοποιείς είτε σε εμπορικά καταστήματα, είτε στο διαδίκτυο, είτε και στα ΑΤΜ όλων των τραπεζών της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπου γίνονται δεκτές οι Mastercard. Αυτό είναι και το μεγάλο της πλεονέκτημα.

Τι χρεώσεις έχει η Moneysafe;

-Αναλήψεις από ΑΤΜ στην Ελλάδα: 2,5 ευρώ (μπορεί να υπάρχουν και επιπλέον χρεώσεις)

-Ερώτηση υπολοίπου από το ATM: 0,5 ευρώ

-Μηνιαίο τέλος κάρτας: 1 ευρώ

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..