Προγνωστικά Ματσωμένος
Προγνωστικά Λαγωνικό
Προγνωστικά Μικρός Guru
TIPS
Προγνωστικά Στοιχηματικές Ταμεία Προσφορά
Ημέρας

Στοίχημα με Viva Wallet

Ο πιο hot τρόπος κατάθεσης στις νόμιμες εταιρίες online στοιχήματος αυτή τη στιγμή είναι μέσω του Viva Wallet. Οι περισσότερες εταιρίες έχουν παρακάμψει τα capital controls εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο, εκατομμύρια παίκτες.

Παίξε Νόμιμα με Viva Wallet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Τι είναι το Viva Wallet;

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, με το οποίο εκτός από το να καταθέτεις σε στοιχηματικές εταιρίες, μπορείς να “κλείσεις” εισιτήρια αεροπλάνου, να αγοράσεις θεατρικά εισιτήρια, να πάρεις εισιτήρια για το γήπεδο και άλλα πολλά. Μοιάζει δηλαδή πάρα πολύ με το skrill/moneybookers που είναι χρόνια γνωστό στη χώρα μας, αλλά έχει αναστείλει τη λειτουργία του στην Ελλάδα.

Πως φτιάχνω λογαριασμό στο Viva Wallet;

Βήμα πρώτο:

Μπαίνεις στην σελίδα και συμπληρώνεις την φόρμα εγγραφής που ζητάει απλά πράγματα, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση e-mail, τηλέφωνο και έναν επιθυμητό κωδικό password. Τικάρεις στο “αποδέχομαι τους όρους” και πατάς το κουμπί “Εγγραφή”.

Βήμα δεύτερο:

Σου στέλνεται ένα mail επιβεβαίωσης και ένα sms στο κινητό σου, με έναν αριθμό. Πρώτα πας και πατάς το link επιβεβαίωσης στο e-mail σου και σε παραπέμπει απευθείας στο site του Viva Wallet, ζητώντας σου τον αριθμό που στάλθηκε στο κινητό σου. Με το που καταχωρίσεις τον συγκεκριμένο αριθμό, ουσιαστικά η εγγραφή σου έχει ολοκληρωθεί.

Πως βάζω λεφτά στο Viva Wallet;

Όταν θέλεις να βάλεις χρήματα στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι, πατάς το κουμπί “Φόρτιση” και επιλέγεις έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Με την πιστωτική ή την χρεωστική σου κάρτα:

Θα πρέπει να καταχωρίσεις την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα και να κάνεις ταυτοποίηση για να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. Η ταυτοποίηση γίνεται με τον εξής τρόπο: Η Viva χρεώνει την κάρτα σου με ένα ποσό από 0,01 έως 0,99 ευρώ και στη συνέχεια θα πρέπει να κοιτάξεις την ανάλυση του λογαριασμού σου (αν δεν έχεις web banking, πρέπει να πας σε ATM ή τράπεζα, ή να περιμένεις την ανάλυση που σου έρχεται με ταχυδρομείο κάθε μήνα). Μόλις δεις το ποσό που χρεώθηκε, για παράδειγμα 0,62, πάς και βάζεις στο πεδίο ταυτοποίηση κάρτας, τους δύο δεκαδικούς (62) για να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με τον τραπεζικό σου λογαριασμό, που επίσης πρέπει να ταυτοποιηθεί, μόνο που η πίστωση του ποσού από 0,01 έως 0,99 γίνεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Πάλι όμως ακολουθείται η ίδια διαδικασία με τους δεκαδικούς, χωρίς όμως να μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα, όπως στην περίπτωση της κάρτας.

2) Με μετρητά:

Υπάρχουν πάρα πολλά καταστήματα που μπορείς να καταθέσεις μετρητά και αυτά να πιστωθούν στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι. Μερικά από αυτά είναι τα Viva Spots, τα βενζινάδικα BP, Shell και EKO, τα καταστήματα Public, Media Markt, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload και τα Super Markets Metro και My Market. Τα χρήματα τα δίνεις στον υπάλληλο ή στο μηχάνημα (ανάλογα με το τι υπάρχει) αναφέροντας τον κωδικό σου στο Viva Wallet.

3) Με e-money:

Στα Viva Spots μπορείς να πάρεις και έναν κωδικό που λέγεται Viva e-money. Είναι ένας κωδικός τύπου Paysafe, που αντιστοιχεί σε κάποιο ποσό που πλήρωσες (υπάρχουν κουπόνια 10, 25, 50 και 100 ευρώ). Μόλις τον εισάγεις στο ανάλογο πεδίο κατάθεσης του Viva Wallet, τότε ο λογαριασμός σου πιστώνεται άμεσα.

4) Me e-banking:

Υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων στο Viva Wallet, απευθείας από τον τραπεζικό σου λογαριασμό, μέσω web banking.

Πως κάνω ανάληψη από το Viva Wallet;

Όταν θέλεις να τραβήξεις λεφτά από το ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι, πατάς το κουμπί “Μεταφορά” και επιλέγεις έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Απευθείας στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Δίνεις το ονοματεπώνυμο σου, τον IBAN του λογαριασμού σου και τον Swift Code της τράπεζας που αντιστοιχεί.  Τα χρήματά σου θα μπουν σε δύο με τρεις εργάσιμες στο λογαριασμό σου.

2) Απευθείας στην κάρτα σου.

Οι κάρτες είναι ήδη αποθηκευμένες στον λογαριασμό σου, οπότε απλά χρειάζεται να επιλέξεις ανάληψη με κάρτα προκειμένου να μπουν τα χρήματά σου στην κάρτα σου.

Ποιες είναι οι χρεώσεις για την κατάθεση στο Viva Wallet;

Για κάρτες: 1,9% επί του ποσού κατάθεσης +0,1 ευρώ.
Για e-banking: 0,75 ευρώ (ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις από την τράπεζα)
Για PayVivaspot (μετρητά): 1 ευρώ
Για Viva e-money: 1 ευρώ
Για μεταφορά από Viva Wallet σε Viva Wallet: Δωρεάν
Ποιες είναι οι χρεώσεις για την ανάληψη από το Viva Wallet;
Για κάρτες: 1 ευρώ
Για τραπεζικό λογαριασμό: 1 ευρώ

Στοιχηματικές εταιρίες με Viva Wallet

Οι καταθέσεις μέσω Viva Wallet είναι διαθέσιμες στην

Μπορώ να έχω και κάρτα που αντιστοιχεί στον λογαριασμό του Viva Wallet;

Μπορείς να προμηθευτείς και την κάρτα Viva Wallet, η οποία κοστίζει 4,99 ευρώ και έρχεται στο σπίτι σου χωρίς έξοδα αποστολής σε διάστημα δύο εβδομάδων. Η κάρτα αυτή αντιστοιχεί στον λογαριασμό που έχεις στο Viva Wallet και μπορείς με αυτήν να κάνεις ηλεκτρονικές συναλλαγές, ενώ γίνεται δεκτή στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα (όπου υπάρχει το σήμα Viva Wallet), όπως μια κανονική χρεωστική κάρτα. Το ενδιαφέρον όσον αφορά το στοίχημα, είναι οτι σε λίγο καιρό θα γίνεται δεκτή και στα ATM των τραπεζών (ακόμη δεν είναι διαθέσιμη αυτή η λειτουργία), οπότε θα μπορείς, αφού κάνεις ανάληψη από την στοιχηματική σου στο Viva Wallet, να πάς άμεσα να πάρεις τα κέρδη σου στο τραπεζικό ATM.

Οι συναλλαγές μου στο Viva Wallet καταγράφονται;

Όλες οι συναλλαγές σου καταγράφονται στο λογαριασμό σου, οπότε θα μπορείς να τις ελέγχεις ανά πάσα στιγμή.

Μπορώ να έχω Viva Wallet και στο κινητό μου τηλέφωνο;

Φυσικά και μπορείς να κάνεις συναλλαγές και μέσω του κινητού τηλεφώνου σου ή του tablet. Μάλιστα, κατεβάζοντας την εφαρμογή του Viva Wallet, σε IOS και Android, μπορείς εκτός από στοίχημα να κάνεις και εκατοντάδες άλλες συναλλαγές, όπως αγορά εισιτηρίων θεάτρου, αεροπορικών εισιτηρίων, αγορά εισιτηρίων αθλητικών ομάδων κ.α. Η πλατφόρμα για τα κινητά τηλέφωνα είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και ευχάριστη προς τον αναγνώστη.

Τι είναι το Viva Payments;

Το Viva Payments είναι ο απευθείας τρόπος κατάθεσης με την κάρτα σου, στην στοιχηματική σου εταιρεία, μέσω του Viva. Δεν χρειάζεται δηλαδή να έχεις δημιουργήσει λογαριασμό στο Viva Wallet. Δίνεις απευθείας την κάρτα σου στον bookmaker για να πιστώσεις τον στοιχηματικό λογαριασμό σου. Το πλεονέκτημα εδώ είναι οτι κερδίζεις κάποιο χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να κάνεις την διαδικασία για εγγραφή στο ViVa Wallet. Το μειονέκτημα είναι ότι κάθε φορά που θα θέλεις να κάνεις κατάθεση, θα δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Κάτι που σαφώς και δεν βολεύει, ιδιαίτερα στο live στοίχημα, όταν βιάζεσαι να προλάβεις μια απόδοση.

Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που δέχονται Viva Payments

Ο συγκεκριμένος τρόπος κατάθεσης είναι διαθέσιμος στις εξής εταιρίες 

Πως κάνω κατάθεση με το Viva Payments;

Απλά καταχωρείς την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα και βάζεις το ποσό που θες, εύκολα και γρήγορα.

Πως γίνεται η ανάληψη αν παίξω με Viva Payments;

Η ανάληψη μπορεί να γίνει καπευθείας στην κάρτα, αλλά με σχετική καθυστέρηση που μπορεί να φτάσει και τις 10 μέρες. Το καλύτερο είναι να βάλουμε τα κέρδη μας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό, ώστε η συναλλαγή να γίνει μέσα σε 2-3 εργάσιμες.

Σούπερ προσφορά* στα παρολί από τη Novibet

Πλούσιο το σημερινό κουπόνι, με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε ποδοσφαιρικές -κυρίως- διοργανώσεις. Premier League, La Liga, Serie A και Primeira Liga έχουν εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα της ημέρας. Παράλληλα, υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα ματς και σε Ρωσία, Τουρκία, αλλά και στην αγγλική Περισσότερα

Corporate Affairs Excellence Awards 2020 Δύο κορυφαίες διακρίσεις για την bwin και το Κοινωνικό της αποτύπωμα!

Σε μία συμβολική εκδήλωση την Τρίτη 7 Ιουλίου και λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διοργανώθηκαν τα φετινά Corporate Affairs Excellence Awards. Η bwin  τιμήθηκε με δύο κορυφαίες διακρίσεις για τη συνεπή συνεργασία Περισσότερα

Το εντυπωσιακό Gold Digger στο καζίνο της Vistabet

Όλη η διασκέδαση σε ένα φρουτάκι: Gold Digger από την iSoftbet! |21+

Ένα ταξίδι στην εποχή των χρυσοθήρων της Άγριας Δύσης ξεκινά με το Gold Digger της iSoftbet. Το παιχνίδι έχει διάταξη 5×3 και Περισσότερα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με υψηλές αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικά

Στην bwin σε περιμένει κορυφαία στοιχηματική εμπειρία! |21+

 O όρος είναι αδόκιμος, ωστόσο το… μαραθώνιο σπριντ των ομάδων της Super League συνεχίζεται, με αναμετρήσεις κάθε τρεις μέρες. Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης των χιλίων Περισσότερα

Ο Ματσωμένος Γάτος και η παρέα του σας δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους για το στοίχημα από το 2011. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση του παίκτη, πριν ποντάρει σε κάποιο στοιχηματικό γεγονός. Είμαστε site χωρίς συνδρομές και αυτό μπορεί να συνεχιστεί, ΜΟΝΟ εάν πραγματοποιείτε τις εγγραφές σας στις στοιχηματικές μέσω των banner μας ή των παραπομπών προς τις στοιχηματικές πλατφόρμες που συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες και αξιολογήσεις για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, θεωρία στοιχήματος και άλλα πολλά.