Μεγάλα «κανόνια» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα συμμετάσχουν στο φετινό Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Μεγάλος απών είναι ο Νεϊμάρ, ο οποίος τραυματίστηκε και χάνει τη διοργάνωση. Όμως, υπάρχει ο Λιονέλ Μέσι, ο Λουίς Σουάρες, ο Έντισον Καβάνι, ο Μπόμπι Φιρμίνιο, ο Φιλίπ Κουτίνιο, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο Χοσέ Γκερέρο κ.α.

Όταν πρόκειται να παίξουμε ένα τέτοιου είδους μακροπρόθεσμο, δεν θα πρέπει απλά να σκεφτούμε αν είναι καλός ένας ποδοσφαιριστής ή όχι. Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε σε κατάσταση βρισκόταν στην ομάδα του λίγο πριν τελειώσει η σεζόν, το αν στην εθνική του θα είναι βασικός κι αναντικατάστατος, το αν η εθνική του πρόκειται να προχωρήσει στη διοργάνωση, το αν είναι σε εύκολο όμιλο στην πρώτη φάση και άλλα πολλά.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις, πρώτο φαβορί για τη θέση του πρώτου σκόρερ είναι ο Λιονέλ Μέσι, με απόδοση 3,50. Οι Σουάρες, Καβάνι και Γκαμπριέλ Ζεσούς ακολουθούν με 8,00 έκαστος, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Σέρχιο Αγκουέρο με 9,00. Ωραία περίπτωση αυτή του Φιρμίνιο που πληρώνει επί 15,00, όπως και του Φαλκάο, επίσης με 15,00. Οι Αλέξις Σάντσεζ και Κουτίνιο παίζονται με 18,00 και 25,00 αντίστοιχα.

Δείτε όλες τις αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..