Τα σπάσανε πάλι το Σαββατοκύριακο με τρελά ταμεία!

Ένα πολύ ωραίο και κερδοφόρο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που μόλις πέρασε στο matsomenosgatos.gr. Ιδιαίτερα την Κυριακή όμως, σχεδόν όλες οι προτάσεις πέρασαν.

Λίγο έλειψε να κάνει το απόλυτο στα βραζιλιάνικα της Κυριακής το Λαγωνικό. Τελικά είχε τέσσερα στα πέντε, αφού έσπασε στο 95′ το διπλό της Κρουζέιρο επί της Σαπεκοένσε. Μιλάμε για σημαντικό κέρδος, αφού πέρασαν, το διπλό της Φλαμένγκο, καθώς και οι άσοι των Σεαρά, Βάσκο Ντα Γκάμα και Κορίνθιανς. Στο Ιντερνασιονάλ – Σάντος είχε δώσει 2 DNB, οπότε μετά το τελικό 0-0, απλά επιστράφηκε το ποντάρισμά του. Φυσικά, είχε κάνει το δύο στα δύο στα βραζιλιάνικα του Σαββάτου, σε μια κατηγορία που ξέρει πολύ καλά πλέον.

Διάβασε για το συστηματάκι του Γάτου με τα Χ και τις δυάδες!

Ο Γάτος τα πήγε πολύ καλά στα προκριματικά του Euro την Κυριακή, αφού επαληθεύτηκε η τριάδα του με τα φαβορί & Under 4,5. Η Ουγγαρία κέρδισε 1-0 το Αζερμπαϊτζάν, η Ολλανδία επικράτησε 2-1 της Λευκορωσίας και η Γερμανία 3-0 της Εσθονίας. Θυμίζουμε πως η τριπλέτα του Γάτου πλήρωσε επί 4,28 όποιον ακολούθησε.

Το Λαγωνικό δεν έμεινε πίσω ούτε στα προκριματικά της Κυριακής, καθώς προέβλεψε το NG στο Κύπρος – Ρωσία, το μεγάλο διπλό της Αυστρίας στη Σλοβενία, τη δυάδα του 5ου ομίλου με GG στο Ουαλία – Κροατία και NG στο Ουγγαρία – Αζερμπαϊτζάν, καθώς και το διπλό της Ολλανδίας από το ημίχρονο.

O “σκύλος” ήταν εξαιρετικός και στην Α1 του Σαββάτου στο μπάσκετ, που φαίνεται να είναι η αδυναμία του. Είχε τέσσερις στις πέντε σωστές προβλέψεις, χάνοντας μόνο το Under στο Περιστέρι – Πανιώνιος. Όλα τα άλλα, επαληθεύτηκαν πανηγυρικά.

 

Share on Facebook