Ταμειακό διήμερο για το Λαγωνικό!

Ένα άκρως επιτυχημένο διήμερο ήταν αυτό για το Λαγωνικό που έπαιξε δυνατή μπαλίτσα στα προκριματικά του Euro 2020, μοιράζοντας στους πιστούς που ακολούθησαν δυνατές αποδόσεις!

Ο «σκύλος» είδε την τρίτη σερί νίκη της Εθνικής να έρχεται και το πρότεινε. Μάλιστα η απόδοση ήταν ελκυστική, λίγο πάνω από το 2,00. Την ίδια ημέρα σημείωσε και την σημαντική επιτυχία του «Χ» στον αγώνα των Ιρλανδών κόντρα στους Δανούς με το σημείο να αποδίδει το ικανοποιητικότατο 3,25!

Το βράδυ της Τρίτης ήταν ακόμα πιο επιτυχημένο με δύο δυνατά μονά και μια δυάδα. Μιλάμε για τον 1 με -4 χάντικαπ των Ολλανδών κόντρα στην Εσθονία. Οι «οράνιε» υπερκάλυψαν το χάντικαπ και η απόδοση που πήραμε ήταν 2,85! Οι υψηλές αποδόσεις συνεχίστηκαν με το over 4.5 γκολ στον αγώνα του Βελγίου κόντρα στην Κύπρο. Οι Βέλγοι μετέτρεψαν το ματς σε έργο για ένα ρόλο σκορπίζοντας με 6-1 την Κύπρο, πληρώνοντας 2,35! Κλείνουμε με τη δυάδα απόδοσης 2,79 όπου το Λαγωνικό είδε το under 2.5 στη νίκη πρόκριση των Ουαλών αλλά και τη νίκη από ημίχρονο των Σλοβάκων κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Και εις άλλα με υγεία!

Share on Facebook