Το έχουμε ξαναπεί κι άλλη φορά, ότι οι προτάσεις που δίνω και ο τρόπος που προτιμάω να παίζω είναι τα “μονά αποδεκτά”. Υπάρχουν όμως διάφορα συστήματα που μας διευκολύνουν και πολλές φορές μας δίνουν κέρδος ακόμα κι αν έχουμε κάποια λανθασμένη πρόβλεψη ή στην χειρότερη, μας επιστρέφουν ένα μικρό ποσό πίσω.

Διάλεξε το σύστημα που σου ταιρίαζει και βρες τις καλύτερες αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Έχουμε μιλήσει παλιότερα για το σύστημα trixie, το yankee, το super yankee. Σήμερα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για το “θρυλικό” πλέον σύστημα 4-5-6, το οποίο φέρνει μεγάλα κέρδη. Το συγκεκριμένο σύστημα ξεκίνησε μαζί με το στοίχημα στα επίγεια πρακτορεία, ωστόσο μέχρι σήμερα παραμένει αγαπητό σε πολύ κόσμο.

Το σύστημα 4-5-6 ή “εξάδες” όπως το αποκαλεί αρκετός κόσμος, απαρτίζεται από 22 στήλες: 1 εξάδα, 6 πεντάδες και 15 τετράδες. Οικονομικά ίσως να ξεφεύγει κάπως για τα δεδομένα κάποιων παικτών, όμως με αποδόσεις κοντά στο 2,20 μία επιτυχημένη 4άδα είναι αρκετή για να μας επιστρέψει πίσω το αρχικό μας ποντάρισμα. Ο περισσότερος κόσμος πάντως άρχισε να το χρησιμοποιεί κατά κόρον με ισοπαλίες. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να πιάσει 6 “Χ”, αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας. Σκεφτείτε όμως κάποιος να πιάσει 4 “Χ” με απόδοση 3,00. Αυτομάτως το αρχικό του ποντάρισμα 4πλασιάζεται.

Είναι θα λέγαμε ένα έξυπνο σύστημα, το οποίο με την απαραίτητη μελέτη μπορεί με σχετική ευκολία να μας φέρει πίσω καλά αποτελέσματα.

 

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..