Το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ είναι μια γνωστή αγορά για τους παίχτες του στοιχήματος, μοιάζει με αυτή του Ασιατικού Χάντικαπ, ωστόσο έχουν μια πολύ σημαντική διαφορά: στο Ευρωπαϊκό έχουμε και τα τρία σημεία (1Χ2) σε αντίθεση με το Ασιατικό όπου έχουμε μόνο δύο.

Η αγορά που εξετάζουμε σήμερα σίγουρα προσφέρει πολλές ευκαιρίες, αλλά όπως όλες εμπεριέχει και «παγίδες». Πάμε να το δούμε με παραδείγμα για να το εξηγήσουμε ευκολότερα. Όταν θέλουμε να ποντάρουμε στο παρακάτω παιχνίδι:

Αποτέλεσμα με Χάντικαπ

Μπαρτσελόνα (+1) 1,53 Ισοπαλία-(Βαλένθια -1) 4,33 Βαλένθια (-1) 4,75

Αν επιλέξουμε Μπαρτσελόνα (+1) για να κερδίσουμε το στοίχημα, το παιχνίδι θα πρέπει να λήξει ισόπαλο ή να κερδίσει η Μπαρτσελόνα.

Αν παίξουμε ισοπαλία-(Βαλένθια -1), τότε θα πρέπει η Μπαρτσελόνα να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά (2-1, 3-2 κτλ).

Αν επιλέξουμε Βαλένθια (-1), τότε θα πρέπει η Βαλένθια να κερδίσει με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά (0-2, 1-3 κτλ).

Με απλά λόγια, για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στο Ευρωπαϊκό Χάντικαπ χρειάζεται να προσθέσουμε στο τελικό σκορ του αγώνα το γκολ (ή τα γκολ) για την ομάδα που έχει το ακέραιο προβάδισμα (χάντικαπ).

Παίξε νόμιμα! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Να σημειώσουμε ότι πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες εκτός από το κλασικό Ευρωπαϊκό Χάντικαπ με το line στο +/-1, προσφέρουν διαφορετικά line (πχ +/-2 ή Ευρωπαϊκό Χάντικαπ στο ημίχρονο).

Τι πρέπει να προσέχουμε

Ο παίχτης στο Ευρωπαϊκό Χάντικαπ χρειάζεται να ξέρει τη δυναμικότητα και τα στατιστικά που αφορούν τις δύο ομάδες που συγκρούονται. Πολλοί παίχτες επιλέγουν το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ όταν μια ομάδα έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από την αντίπαλό της, χρειάζεται τη νίκη στο παιχνίδι ή θέλει να πετύχει πολλά γκολ για οποιονδήποτε λόγο. Επίσης, χρειάζεται προσοχή στη σημασία του αγώνα για την ομάδα απέναντι στην οποία ποντάρουμε, στις καιρικές συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα, ακόμα και στην προϊστορία που, δυστυχώς ή ευτυχώς, παίζει το ρόλο της.

Συμπερασματικά, το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ είναι μια ενδιαφέρουσα αγορά αφού δίνει μεγαλύτερες αποδόσεις από την κλασική τριπλή παραλλαγή, χρειάζεται όμως προσοχή στις λεπτομέρειες που αναφέραμε πριν.

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..