Προγνωστικά Ματσωμένος
Προγνωστικά Λαγωνικό
Προγνωστικά Μικρός Guru
TIPS
Προγνωστικά Στοιχηματικές Ταμεία Προσφορά
Ημέρας

Τι είναι το Yield;

Πολλοί παίκτες του στοιχήματος νομίζουν ότι ROI και Yield είναι ένα και το αυτό. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στο άρθρο αυτό θα ξεκαθαρίσουμε τι εστί λοιπόν yield.

Σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «ποσοστό επιτυχίας», ποσοστό που προκύπτει από τον τύπο
(αριθμός κερδισμένων επιλογών) / (σύνολο επιλογών).  Με λίγα λόγια, είναι ο δείκτης κέρδους ή απώλειας που έχει ένας παίκτης χωρίς να περιλαμβάνεται όμως το κόστος της επένδυσης, όπως συμβαίνει με το ROI.

Πως υπολογίζω το Yield;

Ο υπολογισμός του Yield γίνεται ως εξής:

Υield = Καθαρό κέρδος ή ζημιά / Συνολικό ποντάρισμα Χ 100.

Παράδειγμα:

Έστω λοιπόν ότι ένας παίκτης έχει ποντάρει 10.000 ευρώ και στο τέλος του χρόνου έχει 12.000 στον λογαριασμό του. Τι θα πει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι το καθαρό του κέρδος, είναι 2.000 ευρώ, άρα σύμφωνα με τον τύπο υπολογισμού παραπάνω το Yield θα είναι 2.000/10.000 = 0.2 Χ 100 = 20%.

Το στοίχημα φυσικά έχει και απώλειες. Όπως καταλαβαίνετε τότε το Yield θα είναι αρνητικό. Φέρνοντας για παράδειγμα τα παραπάνω νούμερα, λέμε ότι αν κάποιος έπαιξε 10.000 ευρώ και χρόνου έχει 8.000 ευρώ στο λογαριασμό του, θα έχει απώλειες 2.000 ευρώ, άρα αντίστοιχα το Yield θα βγει -2.000/1.000 = 0.2 Χ 100 = -20%.

Το Yield είναι πολύ σημαντικό, όχι στο στοίχημα αλλά και γενικά σε ότι έχει να κάνει με επένδυση. Για το στοίχημα μιλώντας με το yield κάθε παίκτης θα να ξέρει αν είναι χαμένος ή κερδισμένος. Γενικότερα στον κόσμο των επενδύσεων μια εταιρία με yield γύρω στο 10% είναι θεωρείται αρκετά έως πολύ επικερδής. Αντίστοιχα συμβαίνει και στο δικό μας κομμάτι που αφορά το στοιχηματισμό. Άρα δίνουμε βάση στα yield και ROI και παίζοντας σωστά και συνετά, θα είμαστε κερδισμένοι!

Τι γίνεται με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει φρένο στις δραστηριότητες, στις δουλειές αλλά και γενικότερα σε όλα τα δρώμενα παγκοσμίως. Από αυτό φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ποδοσφαιρικές, αλλά και γενικότερα οι αθλητικές δραστηριότητες, αφού τη δεδομένη στιγμή αποτελεί Περισσότερα

Τι είναι Virtual Sports;

Τα Virtual Sports  είναι ένα σταθερά ανερχόμενο είδος διαδικτυακού παιχνιδιού που κερδίζει ολοένα και περισσότερο φίλους. Το μεγάλο ατού των Virtual Sports είναι πως είναι διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, και τις επτά μέρες της εβδομάδας, δίνοντας τη Περισσότερα

Σερβίροντας… Master Chefs!

Πολύ «δυνατό επεισόδιο» ήταν το χθεσινό για τους τηλεθεατές του Master Chef. To επεισόδιο είχε μείνει στην ανακοίνωση των υποψήφιων προς αποχώρηση με τους Ηρακλή, Τζον και Ιωάννη να παλεύουν για την παραμονή τους στο διαγωνισμό και την είσοδο στη Περισσότερα

Τα νέα του κορωνοϊού (31/03)

Το ζήτημα του κορωνοϊού είναι δεδομένο ότι θα αποτελεί καθημερινότητα για όλους μας το επόμενο διάστημα. Σίγουρα για τον επόμενο μήνα και βλέπουμε… Στην Ευρώπη αναμένουν την κορύφωση του θανατηφόρου ιού, αναμένοντας μετά την ύφεση του, ενώ στις επάλξεις είναι Περισσότερα

Ο Ματσωμένος Γάτος και η παρέα του σας δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους για το στοίχημα από το 2011. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση του παίκτη, πριν ποντάρει σε κάποιο στοιχηματικό γεγονός. Είμαστε site χωρίς συνδρομές και αυτό μπορεί να συνεχιστεί, ΜΟΝΟ εάν πραγματοποιείτε τις εγγραφές σας στις στοιχηματικές μέσω των banner μας ή των παραπομπών προς τις στοιχηματικές πλατφόρμες που συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες και αξιολογήσεις για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, θεωρία στοιχήματος και άλλα πολλά.