Λαγωνικό

Να συστηθώ, γιατί πολλοί δεν με ξέρετε.
Είμαι το Λαγωνικό και είμαι το new entry στην ομάδα του Ματσωμένου Γάτου. Γυρίζω, μυρίζω και σας προτείνω ό,τι μου κάνει κλικ για να πάμε ταμείο!

Να συστηθώ, γιατί πολλοί δεν με ξέρετε.

Είμαι το Λαγωνικό και είμαι το new entry στην ομάδα του Ματσωμένου Γάτου. Γυρίζω, μυρίζω και σας προτείνω ό,τι μου κάνει κλικ για να πάμε ταμείο!

Μπορεί καμιά φορά να έχουμε τις (στοιχηματικές) διαφωνίες μας με τον Γάτο, όμως ο στόχος όλων μας είναι να σας στείλουμε ταμείο. Δεν έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αλλά πολλές φορές θα με δείτε να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα και να σας δίνω πιο μικρά παιχνίδια και πρωταθλήματα κι ας έχει Champions League το πρόγραμμα. Αυτά από εμένα και καλά κέρδη να έχουμε!

τις επιλογές του Λαγωνικού

>> Διαβάστε περισσότερα <<

Να παραμείνει στην κορυφή η Παλμέιρας, «καίγεται» η Τσαπεκοένσε

Κυριακή σήμερα, και όπως κάθε εβδομάδα, πάμε να κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα προς Βραζιλία μεριά. Το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του σιγά σιγά και η μάχη στην κορυφή και όχι μόνο έχει ανάψει για τα καλά. Βρήκα λοιπόν και σήμερα ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλους.

Παίξε τις βραζιλιάνικες προτάσεις του Λαγωνικού με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Κυριακάτικα ντέρμπι με δυνατές επιλογές!

Καλημέρα καλημέρα! Κυριακή σήμερα και η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον σε ολόκληρη την Ευρώπη κι όχι μόνο. Ακόμα μία αγωνιστική με δυνατά παιχνίδια και ντέρμπι έχουμε αυτή την εβδομάδα κι εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω τα φώτα μου. Πάμε να δούμε λοιπόν τις σημερινές προτάσεις.

Όλη η Ελλάδα παίζει νόμιμα στη Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Σάββατο από την Ελλάδα στη Βραζιλία

Να ‘μαι πάλι εδώ. Σάββατο σήμερα, φουλ δράση και δεν μπορώ να σας αφήσω έτσι, παραπονεμένους. Δεύτερος γύρος προτάσεων, με ακόμα περισσότερα παιχνίδια και ρίχοντας μια ματιά φυσικά και στα δικά μας.

Παίξε νόμιμα και με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Δυναμική επιστροφή με γκολ και θέαμα

Καλημέρα παιχταράδες μου! Έφτασε επιτέλους το Σαββατοκύριακο κι έχουμε φουλ δράση αυτή την εβδομάδα μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων. Πάμε λοιπόν να κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και να δούμε σε ποιες ομάδες έκανε καλό αυτή η διακοπή.

Παίξε νόμιμα τις προτάσεις του Λαγωνικού (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Πάνε για το απόλυτο Ρεάλ και Ολυμπιακός

Καλημέρα παιχταράδες μου! Παρασκευή σήμερα και ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική της Euroleague. Ελληνικό χρώμα κι απόψε στο πρόγραμμα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Μιλάνο στο ΣΕΦ. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τις προτάσεις μου για απόψε.

Οι μπασκετικές προτάσεις του Λαγωνικού με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Περισσότερα

©Copyright 2018 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.