Λαγωνικό

Να συστηθώ, γιατί πολλοί δεν με ξέρετε.
Είμαι το Λαγωνικό και είμαι το new entry στην ομάδα του Ματσωμένου Γάτου. Γυρίζω, μυρίζω και σας προτείνω ό,τι μου κάνει κλικ για να πάμε ταμείο!

Να συστηθώ, γιατί πολλοί δεν με ξέρετε.

Είμαι το Λαγωνικό και είμαι το new entry στην ομάδα του Ματσωμένου Γάτου. Γυρίζω, μυρίζω και σας προτείνω ό,τι μου κάνει κλικ για να πάμε ταμείο!

Μπορεί καμιά φορά να έχουμε τις (στοιχηματικές) διαφωνίες μας με τον Γάτο, όμως ο στόχος όλων μας είναι να σας στείλουμε ταμείο. Δεν έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αλλά πολλές φορές θα με δείτε να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα και να σας δίνω πιο μικρά παιχνίδια και πρωταθλήματα κι ας έχει Champions League το πρόγραμμα. Αυτά από εμένα και καλά κέρδη να έχουμε!

τις επιλογές του Λαγωνικού

>> Διαβάστε περισσότερα <<

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Αγγλία, να παραμείνει στην κορυφή η Αϊντχόφεν

Να ‘μαι πάλι! Επιστρέφω, γιατί σήμερα γίνεται ένας χαμός στο κουπόνι και δεν γίνεται να σας αφήσω έτσι μόνο με προτάσεις από Ελλάδα. Έχουμε ντέρμπι, έχουμε ματσάρες και θα δηλώσω για ακόμα μία Περισσότερα

Ντέρμπι… μισό πρωτάθλημα!

Καλημέρα παιχταράδες μου! Σήμερα είναι Κυριακή, η μέρα που ρίχνουμε μία γύρα στα ελληνικά γήπεδα. Βέβαια δεν είναι μία οποιαδήποτε Κυριακή, γιατί έχει ντέρμπι στην Τούμπα με φόντο την κορυφή και το πρωτάθλημα. Περισσότερα

Φαβορί η Λίβερπουλ, να συνεχίσει το σερί η Μονακό

Καλημέρα παιχταράδες μου! Σάββατο σήμερα, έχουμε φουλ αγωνιστική δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι όπως κάθε Σαββατοκύριακο. Πολλά παιχνίδια, όμως εγώ ξεχώρισα μερικά από αυτά για να σας δώσω και σήμερα τις προτάσεις μου.

Περισσότερα

Παρασκευή, παρέα με την πορτοκαλί… θεά!

Καλημέρα παιχταράδες μου, τι μου κάνετε; Παρασκευή σήμερα, δεν τρελαίνομαι η αλήθεια είναι με το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Από την άλλη βέβαια έχουμε μπόλικο μπάσκετ με Ευρωλίγκα και προκριματικά Μουντομπάσκετ. Λέω να ασχοληθώ λοιπόν Περισσότερα

Οριακό το παιχνίδι στην Αταλάντα, με βασικούς η Μίλαν

Καλημέρα κι από εμένα παιχταράδες μου! Πέμπτη σήμερα, με Europa στο κουπόνι. Ξεχώρισα κάποια παιχνίδια, κυρίως από αυτά που ξεκινάνε στις 22:05 για να σας δώσω και σήμερα τις προτάσεις μου.

Περισσότερα

Περισσότερα

©Copyright 2018 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.