Λαγωνικό

Να συστηθώ, γιατί πολλοί δεν με ξέρετε.
Είμαι το Λαγωνικό και είμαι το new entry στην ομάδα του Ματσωμένου Γάτου. Γυρίζω, μυρίζω και σας προτείνω ό,τι μου κάνει κλικ για να πάμε ταμείο!

Να συστηθώ, γιατί πολλοί δεν με ξέρετε.

Είμαι το Λαγωνικό και είμαι το new entry στην ομάδα του Ματσωμένου Γάτου. Γυρίζω, μυρίζω και σας προτείνω ό,τι μου κάνει κλικ για να πάμε ταμείο!

Μπορεί καμιά φορά να έχουμε τις (στοιχηματικές) διαφωνίες μας με τον Γάτο, όμως ο στόχος όλων μας είναι να σας στείλουμε ταμείο. Δεν έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αλλά πολλές φορές θα με δείτε να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα και να σας δίνω πιο μικρά παιχνίδια και πρωταθλήματα κι ας έχει Champions League το πρόγραμμα. Αυτά από εμένα και καλά κέρδη να έχουμε!

τις επιλογές του Λαγωνικού

>> Διαβάστε περισσότερα <<

Ειδικά στοιχήματα και στο La Casa De Papel!

Ποιο Game of Thrones ρε παιδιά; Η νέα μανία ακούει στο όνομα “La Casa De Papel” και πλέον γίνεται πανικός με την νέα hot σειρά του Netflix. O Professor και η παρέα του επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες, όπως μας προϊδέασε το teaser που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, και από τότε επικρατεί το αδιαχώρητο. Φυσικά, δεν μπορεί να λείπει και το στοίχημα από όλες αυτές τις κουβέντες.

Δες όλες τις αποδόσεις και τις αγορές με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Μάχη στα μπαράζ, δυνατή πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 και Σουνταμερικάνα

Καλημέρα στην παρέα παιχταράδες μου. Πέμπτη σήμερα και συνεχίζουμε χαλαρά στοιχηματικά με τις προτάσεις μας, αφού οι αναμετρήσεις σήμερα είναι αρκετά περιορισμένες. Παρ’ όλα αυτά ξεχώρισα κάποια παιχνίδια, κυρίως στην Λατινική Αμερική, όπου όλες οι διοργανώσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στουτγάρδη – Ουνιόν Βερολίνου με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Τετάρτη παίζουμε με τα γκολ σε Ελλάδα και Λατινική Αμερική

Καλημέρα παιχταράδες μου. Τετάρτη σήμερα, ακόμα μία μέρα με λίγα παιχνίδια στο κουπόνι, ωστόσο σε κάποια από αυτά υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Θα ξεκινήσω από τα δικά μας playoffs ανόδου-παραμονής πριν καταλήξω πάλι προς Λατινική Αμερική μεριά, όπου έχουμε παιχνίδια για τα κύπελλα.

Ατ. Παραναένσε – Ρίβερ Πλέιτ με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Μάχη ανόδου στη Γαλλία, με ενδιαφέρον στο Σουνταμερικάνα

Καλημέρα στην παρέα παιχταράδες μου. Τρίτη 21 Μαΐου και μία καινούρια στοιχηματική εβδομάδα ξεκινάει. Λίγα πράγματα έχουμε στην Ευρώπη, αφού ολοκληρώνονται σιγά σιγά τα πρωταθλήματα, όμως έχουμε παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο, την παραμονή και την έξοδο στην Ευρώπη. Πάμε να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτά.

Οι προτάσεις του Λαγωνικού με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Βραζιλία: Στήριξη στις έδρες

Επανέρχομαι δριμύτερος για δεύτερο γύρο προτάσεων, όπως συνηθίζω τα Σαββατοκύριακα. Στο επίκεντρο και πάλι η Βραζιλία με την αγωνιστική χθες να ξεκινά πολλά υποσχόμενη και γκολ και θέαμα. Συνεχίζω λοιπόν απόψε από εκεί που το άφησα για να σας δώσω και σήμερα τις προτάσεις μου.

Οι βραζιλιάνικες προτάσεις του Λαγωνικού, παίζουν με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Περισσότερα

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..