Καλησπέρα κύριοι. Τρίτη σήμερα και μάλλον είναι η πιο «χαλαρή» μέρα της εβδομάδας. Στοιχηματικά δηλαδή. Λίγα παιχνίδια, κυρίως από την Αγγλία, θα μας απασχολήσουν.

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Το κύπελλο των ομάδων της Λιγκ 1, Λιγκ 2 και των Κ-21 των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ έχουμε. Μη σας παραξενεύει. Οι ομάδες που παίζουν σ’ αυτό τους απασχολεί και μάλιστα αρκετά. Το κανονικό κύπελλο Αγγλίας έτσι κι αλλιώς δεν είναι για τα «δόντια» τους.

Κρατάω καταρχάς τον άσσο της Πλίμουθ απέναντι στη Σουίντον. Έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης η Πλίμουθ αν καταφέρει και βάλει στις προτεραιότητες της το συγκεκριμένο κύπελλο. Σήμερα είναι απέναντί της μια Σουίντον που ψάχνεται στα  τελευταία της ματς. Στο 2.17 ο άσσος.

Συνεχίζουμε με το ματς της Σκάνθορπ με τη Λίνκολν. Η Λίνκολν έχει αφοσιωθεί φέτος αποκλειστικά στο ν’ ανέβει κατηγορία. Δεν την απασχολεί κάτι άλλο. Δεν είναι και τόσο δύσκολο, αφού μέχρι τώρα δείχνει να είναι η κορυφαία ομάδα στη Λιγκ 2. Η Σκάνθορπ δεν είναι ούτε στα «ψηλά», ούτε στα «χαμηλά» στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1. Φαίνεται πως δε θα έχει πολλά μπλεξίματα, οπότε το κύπελλο θα την απασχολήσει. Στο 2.45.

Τέλος, κλείνω με το ματς της Φλίτγουντ Τάουν απέναντι στη Ροτσντέιλ. Εϊναι δεδομένο πως τέτοια παιχνίδια πολλές ομάδες τα παίρνουν πιο «χαλαρά» όσον αφορά τους αμυντικούς του προσανατολισμούς. Κάτι τέτοιο βλέπω και για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Μπορεί να έχει αρκετά γκολ το συγκεκριμένο ματς και το συνδυαστικό GG & Over 2.5 πληρώνει στο 2.15.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45) Πλίμουθ – Σουίντον, 1 (2.17)
(21:45) Σκάνθορπ – Λίνκολν, 1 (2.45)
(21:45) Φλίτγουντ Τάουν – Ροτσντέιλ, GG & Over 2.5 (2.15)

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..