Tι είναι σήμερα φίλοι μου; Παρασκευάρα! Πολύ όμορφη Παρασκευή, με καλό καιρό, με πολύ μπάσκετ μιας και έχουμε και τους ημιτελικούς του Final Four, τους οποίους τους αναλύει για χάρη σας ο Γάτος, αλλά και με μπαλίτσα, με την οποία θα καταπιαστώ εγώ.
Το “ψωμάκι” σήμερα, το εντόπισα σε τρεις αναμετρήσεις, από τις Β’ κατηγορίες της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας.
Βενέτσια – Παλέρμο
Η Βενέτσια πέρασε με 0-1 την έδρα της Παλέρμο δίχως να πιάσει καλή απόδοση και όλα δείχνουν ότι από τη δική της απόδοση εξαρτάται η έκβαση του ματς, από τη στιγμή που διαθέτει το πιο ποιοτικό σύνολο. Θα το παλέψει η Παλέρμο, μπορεί να σκοράρει, αλλά η υπέρβαση κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Για μένα καλύτερη επιλογή εδώ είναι το εύρος ή το αμφίσκορο. Θα πάω με το έυρος τερμάτων και το 2-3 γκολ σε απόδοση 2,05.
Ρέγκενσμπουργκ – Βέχεν Βιζμπάντεν
Σε πολύ μέτρια κατάσταση η Ρέγκενσμπουργκ που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που διεκδικούσε μέχρι τέλους την απευθείας άνοδο. Από την άλλη μεριά, η Βέχεν Βιζμπάντεν έχει ξεχάσει τη λέξη νίκη και θεωρώ ότι από τύχη δεν υποβιβάστηκε απευθείας. Πάμε στον 1 DNB (1,90).
Σεντ Ετιέν – Ροντέ
Η Σεντ Ετιέν δεν πήρε την απευθείας άνοδο, αλλά θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω των μπαράζ. Η Ροντέ απέκλεισε με τεράστια δυσκολία την Παρί στον περασμένο γύρο. Ανώτερη η Σεντ Ετιέν, μπορεί μπροστά στο φανατικό κοινό της να βγάλει εκτός συνέχειας την πιο αδύναμη Ροντέ, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό. Αν ήταν διπλά ματς, θα κάναμε άλλη κουβέντα. τώρα θα πάω στο άσο (1,85).
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να ακολουθήσεις την τριάδα μου!