Τριήμερο ταμείων!

Ένα ΠΣΚ γεμάτο ταμεία ήταν αυτό που πέρασε για το site μας. Όσο τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα ξεκινούν, αυτό θα μας γίνεται και συνήθεια, ενώ σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε καλά και τα μικρότερα, όπως αυτά της Λευκορωσίας και της Τσεχίας…

Ο Γάτος πήγε πολύ καλά την Παρασκευή 29/5 στη Μπουντεσλίγκα 2, αφού πέρασε η δυάδα του με απόδοση 6,60. Το 1-1 στο Ντάρμσταντ – Γκρ. Φιρτ επιβεβαίωσε το Under 2,5, ενώ το 2-2 στο Όσναμπρικ – Ρέγκενσμπουργκ πλήρωσε το εξαιρετικό 3,30 του Χ.

Το Λαγωνικό πήγε πολύ καλά στη Λευκορωσία το Σάββατο, αφού πέρασε η δυάδα του με απόδοση 4,32. Το διπλό της Μοζίρ πλήρωσε επί 2,40 και το NG στο Ντιναμό Μινσκ – Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ 1,80.

Ταμείο και στη Γερμανία της Κυριακής, αφού πέρασε άνετα ο άσος της Γκλάντμπαχ σε συνδυασμό με το Over 1,5, όπως και το GG στο Πάντερμπορν – Ντόρτμουντ. Η δυάδα πλήρωση επί 3,11 για όποιον ακολούθησε. Πολύ καλό κέρδος απέφερε και το 2/3 στη Β’ Γερμανίας, όπου ο “σκύλος” είχε προτείνει να παίξετε μονά.

Σχεδόν άριστα πήρε το Λαγωνικό και στην κυριακάτικη πρόταση για το πρωτάθλημα Τσεχίας, με δύο στα τρία. Όποιος ακολούθησε και έπαιξε τα μονά που πρότεινε, πήγε ένα πολύ καλό ταμείο.

Τσέκαρε τι γίνεται στο πρωτάθλημα Ισπανίας!

Share on Facebook