Τσικνοπέμπτη, θα χορτάσουμε… γκολ!

Καλημέρα στην παρέα. Πέμπτη σήμερα, πιο συγκεκριμένα Τσικνοπέμπτη και η ποδοσφαιρική δράση καλά κρατεί. Έχουμε παιχνίδια κυρίως στα κύπελλα, με λιγότερες επιλογές από τις προηγούμενες μέρες, όμως δεν θα σας αφήσω έτσι. Είστε έτοιμοι; Ξεκινάμε.

Παίξε νόμιμα και γρήγορα από κινητό και tablet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Πρώτη στάση στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία για το κύπελλο. 3-3 έληξε το πρώτο παιχνίδι στη Λαμία, όμως απόψε ο δυνατός εντός έδρας Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι ερυθρόλευκοι είναι δυνατοί επιθετικά, βρίσκουν δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία αν και στα μετόπισθεν πάσχουν. Παραγωγική είναι και η Λαμία με 14 γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν το εκτός έδρας γκολ απόψε και το αμφίσκορο στο 2,55 για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία και το κρατάω.

Περνάω στην Ισπανία, για τον έτερο ημιτελικό του Copa Del Rey. Η Βαλένθια μετά το 2-2 του πρώτου γύρου, φιλοξενεί την Μπέτις στο Μεστάγια. Οι Νυχτερίδες έχουν ένα μίνι προβάδισμα λόγω των εκτός έδρας γκολ και η αλήθεια είναι πως δεν έχουν και πολλούς λόγους απόψε για να ρισκάρουν. Η Μπέτις έδωσε τέλος στο αρνητικό της σερί και πήρε νίκη το Σαββατοκύριακο, γεγονός που της δίνει άλλη ψυχολογία για να κυνηγήσει απόψε την έκπληξη και το εκτός έδρας γκολ. Πιστεύω πως ένα γκολ εκτός το έχουν απόψε, οπότε θα στηρίξω το αμφίσκορο κι εδώ στο 1,80.

Κλείνω τις ποδοσφαιρικές μου προτάσεις με Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Ατλέτικο Νασιονάλ Μεντεγίν – Λιμπερτάδ. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, αφού αγνοούν την νίκη εδώ και 5 σερί αγώνες, την ώρα που η Λιμπερτάδ ζορίζεται απίστευτα εκτός έδρας και ειδικά στο Λιμπερταδόρες. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Νασιoνάλ και να πάρει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, όμως η Λιμπερτάδ παρά το γεγονός ότι ζορίζεται συνήθως βρίσκει δίχτυα.  Θα κρατήσω κι εδώ το αμφίσκορο στο 2,35.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:30) Ολυμπιακός – Λαμία, GG  (2,55)
(22:00) Βαλένθια – Μπέτις, GG  (1,80)
(2:30) Ατλέτικο Νασιονάλ Μεντεγίν – Λιμπερτάδ, GG  (2,35)

Share on Facebook