Βρίσκει «γιατρειά» η Σετούμπαλ

Αγωνιστική νούμερο 30 στην Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας. Πλεόν στα πέντε ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της, η κατάσταση είναι αρκετά πιο ξεκάθαρη. Η Πόρτο είναι αγκαλιά με τον τίτλο, μετά τα συνεχόμενα «χαρακίρια» της Μπενφίκα και δεν φαίνεται αυτό να αλλάζει. Τόσες μαζεμένες γκέλες σε τόσα λίγα ματς, δεν γίνεται να κάνουν οι «δράκοι». Ζήτημα χρόνου φαίνεται να είναι η κατάληψη της 4ης θέσης από τη Μπράγκα, αλλά εκεί ακόμα δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Παραμένει έστω και προσωρινά ανοιχτό. Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι το κομμάτι της παραμονής. Από τη θέση 12 μέχρι και την μια θέση που απομένει να οδηγήσει στην β’ κατηγορία, θα γίνει μάχη, μέχρι τελικής πτώσης. Η μόνη ομάδα που είναι οριστικά υποβιβασμένη είναι η Άβες.Ελπίδα τίτλου, Ευρώπη και παραμονή σήμερα έχουν την τιμητική τους στην Liga NOS (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η βαθμολογία

(19:00) Σετούμπαλ – Πάσος Φερέιρα

Μάχη παραμονής με τη Σετούμπαλ να ψάχνει την αγωνιστική της γιατρειά, ώστε να μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Με την Πορτιμονένσε να κινείται ανοδικά, οι πρώτες ομάδες που ανησυχούν είναι η Τοντέλα και η Σετούμπαλ. Χωρίς νίκη η γηπεδούχος στα τελευταία 11 ματς, θα ψάξει για μια… εξάποντη νίκη, απέναντι στην Πάσος, που τη δεδομένη στιγμή, είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός και αμφότερες αισθάνονται τον κίνδυνο. Εκτιμώ ότι δεν χάνει η Σετούμπαλ και θα πάρω το dnb της στο 2,07.

(21:15) Πορτιμονένσε – Γκιμαράες

Άργησε να ξυπνήσει η Πορτιμονένσε που πηγαίνει περίφημα το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να πάει έτσι μέχρι το φινάλε. Έχει μειώσει την απόσταση από την παραμονή στους 3 και ελπίζει. Βέβαια πρέπει να συνεχίσει έτσι και οι ομάδες από πάνω να γκελάρουν. Δύσκολη η αποστολή της ούτως ή άλλως… Η Γκιμαράες στην ουσία είναι αδιάφορη αφού το -7 από τη Μπράγκα δεν καλύπτεται σε τόσα λίγα ματς. Έχει τρεις σερί νίκες απέναντι στη Γκιμαράες η Πορτιμονένσε ως γηπεδούχος. Ώρα να κάνει καρέ νικών. Άσος draw no bet (2,32).

(23:15) Μπενφίκα – Μποαβίστα

Μαντάρα τα έκανε η Μπενφίκα και τώρα «λούζεται» τις συνέπειες… Με τίς δύο σερί απρόσμενες ήττες οι «αετοί» βρέθηκαν στο -6 από την Πόρτο και βλέπουν τον τίτλο να βγάζει φτερά… Δεν είναι τίποτα στο χέρι της πλέον και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ένα καλό φινάλε, μήπως και… Η Μποαβίστα δεν πάει για τίποτα, συνεπώς είναι μια ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες. Θα είναι ματς με γκολ συνεπώς το over σε απόδοση 1,72 μας καλύπτει.

(23:30) Μπράγκα – Άβες

Ματς το οποίο θα προσπεράσουμε. Κίνητρο υπάρχει μόνο για τη Μπράγκα που στοχεύει στην κατάκτηση της 4ης θέση. Η Άβες έχει πει αντίο στην κατηγορία. Δεν ασχολούμαστε…

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Σετούμπαλ – Πάσος Φερέιρα 1 DNB 2,07

Πορτιμονένσε – Γκιμαράες 1 DNB 2,32

Μπενφίκα – Μποαβίστα Over 2.5 1,72

*Η βαθμολογία είναι από το flashscore.gr

Share on Facebook