Καλοκαιράκι στην Ελλάδα; Μύκονοοοοςςςς. Η Winmasters.gr κάνει έναν σπουδαίο διαγωνισμό για τα εγγεγραμμένα μέλη της, ώστε να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα αξέχαστο διήμερο με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για το μεγάλο διαγωνισμό της Winmasters:

«Και τον Ιούνιο, η winmasters.gr δίνει τη δυνατότητα στα εγγεγραμμένα μέλη της να… αποδράσουν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!

Ο διαγωνισμός* Mykonos Madness Volume II είναι γεγονός και όλοι όσοι διαθέτουν απλά έναν λογαριασμό στη winmasters έως και τις 30/6 θα λάβουν αυτόματα μέρος στη μεγάλη κλήρωση για την ανάδειξη των τεσσάρων τυχερών που θα απολαύσουν από ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο για δύο άτομα στο νησί των ανέμων το προσεχές διάστημα με όλα τα έξοδα πληρωμένα (διαμονή- μετακίνηση).

Το πρώτο μέρος του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε και είχε ως σκοπό να υποδεχθεί την πολυαναμενόμενη θερινή περίοδο! Τώρα το καλοκαίρι ξεκίνησε επίσημα και οι χρήστες της winmasters έχουν την ευκαιρία να μπουν για τα καλά στον Μυκονιάτικο ρυθμό μέσω του Mykonos Madness Volume II!

Με αυτή την ενέργεια, η winmasters, το διεθνές online gaming brand που δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα, συνεχίζει να ενδυναμώνει τη διαδραστική σχέση με τους πελάτες – παίκτες της!

Μείνετε συντονισμένοι»!

Θέλεις να ανοίξεις λογαριασμό στη Winmasters; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..