Καλημέρα κύριοι. Παρασκευή σήμερα, ημέρα χαλάρωσης αφού τα παιχνίδια είναι κάπως πιο περιορισμένα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και από αύριο ξανά βουρ στο ψητό με ματσάρες και φουλ δράση σε όλα τα πρωταθλήματα. Αν και χαλαρά βέβαια, πάλι κάτι βρήκα να κρατήσουμε κι από το σημερινό κουπόνι.
Οι προτάσεις του Γάτου με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Πρώτη στάση για σήμερα στη Γερμανία όπου η Χέρτα υποδέχεται την Μπάγερν. Από στραβοπάτημα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ έρχονται οι Βαυαροί, οι οποίοι θέλουν να το προσπεράσουν γρήγορα και να συνεχίσουν με ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα. Δυνατή ομάδα η Χέρτα, παραμένει αήττητη εντός έδρας, όμως απόψε τα πράγματα είναι δύσκολα κόντρα στην Μπάγερν. Έχουν τον πρώτο λόγο οι Βαυαροί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιμένω να κάνουν περίπατο. Θα προτιμήσω τα γκολ εκατέρωθεν στο 1,95.
Συνεχίζω με Γαλλία και το Σεντ Ετιέν – Μονακό. Σε κακή κατάσταση η Μονακό, η οποία ηττήθηκε και εντός έδρας από την Ανζέ και πλέον οι Μονεγάσκοι μετράνε 7 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη. Η ομάδα του Ζαρντίμ δείχνει να μην έχει συνοχή κυρίως επιθετικά, αφού δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα. Από την άλλη η Σεντ Ετιέν έρχεται από νίκη κόντρα στην Τουλούζ, η οποία την έφερε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έχουν ψυχολογία οι γηπεδούχοι και θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Επομένως θα στηρίξω τον άσσο στο 2,07.
Από την Γαλλία περνάω στην αγαπημένη Αγγλία και την αναμέτρηση της Μπρίστολ με την Άστον Βίλα. Σε κακό χάλι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν μόλις 1 νίκη σε 7 παιχνίδια και η πίεση αυξάνεται προς τον κόουτς Μπρους. Δύσκολα τα πράγματα και η θέση του κινδυνεύει. Η Μπρίστολ μετά τις 4 σερί νίκες, έκανε 2 κολλητές ήττες που λογικά θα την έχουν επηρεάσει, όμως εντός έδρας δείχνει μάχιμη. Κλίνω προς την ισοπαλία και θα την επιλέξω στο 3,31.
Κλείνοντας, θα κάνω ένα πέρασμα από Πορτογαλία μεριά και το παιχνίδι της πρωταθλήτριας Πόρτο με την Τοντέλα. Από εκτός έδρας νίκη έρχεται η Πόρτο που κέρδισε 0-2 τη Σετούμπαλ, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Η Τοντέλα έκανε επιτέλους την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και λογικά απόψε έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία να δυσκολέψει όσο μπορεί την Πόρτο. Θα στηρίξω τους γηπεδούχους, όμως δεν πιστεύω πως το σκορ θα ξεφύγει απόψε. Άσσος λοιπόν και under 3,5 γκολ η επιλογή μου.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(21:30) Χέρτα – Μπάγερν, Goal goal (1,95)
(21:45) Σεντ Ετιέν – Μονακό, 1 (2,07)
(22:00) Μπρίστολ Σίτι – Άστον Βίλα, Χ (3,31)
(22:30) Πόρτο – Τοντέλα, 1 & Under 3,5 (2,27)