Μια τριαδούλα που μου αρέσει πολύ θα είναι η βασική μου πρόταση για σήμερα. Φυσικά, τα ματς προέρχονται από τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα, της Σουηδίας και της Φινλανδίας. Έχω επιλέξει σχετικά μικρές αποδόσεις, με μεγαλύτερη ασφάλεια (όσο αυτό μπορεί να ειπωθεί), χωρίς ούτε έναν άσο. Πάμε με τις φιλοξενούμενες και την ισοπαλία λοιπόν, με συνολική απόδοση  4,07 στη Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Θα ξεκινήσω με το Χ2 & Under 3,5 στο Κάλμαρ – ΑΪΚ. Αμυντική ομάδα η γηπεδούχος, παίζει για το μηδέν παθητικό και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο. Η ΑΪΚ είναι πρωτοπόρος, θα παίξει προσεκτικά σε μια δύσκολη έδρα, με πρώτο στόχο να μην χάσει. Θα πάει για το 1-0 δηλαδή. Το ενδεχόμενο να κερδίσει η Κάλμαρ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες κατά τη γνώμη μου, ενώ δύσκολα θα μπουν πολλά τέρματα.

Η Σίριους ήταν τυχερή στην προηγούμενη αγωνιστική και χωρίς να παίξει καλά, πήρε ένα σπουδαίο διπλό. Όμως, δεν είναι καλύτερη ομάδα από την Έστερσουντ και οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους. Τι καλύτερο για μας, αφού ανεβαίνει η απόδοση για το Χ2.

Τέλος, πιστεύω πως η προβληματική φέτος Ροβανιέμι, δεν θα κερδίσει τη Μάριεχαμν. Όπως έχουν δείξει ως τώρα οι δύο ομάδες, τα πράγματα είναι διαφορετικά από πέρσι, με τους γηπεδούχους να έχουν στο μυαλό τους και τα ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(16:00) Κάλμαρ – ΑΪΚ Χ2 & Under 3,5 1,64
(16:00) Σίριους – Έστερσουντ Χ2 1,69
(17:00) Ροβανιέμι – Μάριεχαμν Χ2 1,47

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..