Του πάει η Ευρώπη του Γάτου μας όπως φαίνεται, αφού μας έστειλε ξανά στο ταμείο κάνοντας το απόλυτο 2/2 χθες με τις προτάσεις του από το Europa League. Πίστεψε στο αγγλικό ποδόσφαιρο και τους εκροσώπους του ο φίλος μας ο Ματσωμένος και μας έστειλε στο ταμείο με την απόδοση της δυάδας να φτάνει στο 3,90! Καθόλου άσχημα.

Κάνε άμεση ανάλυψη κερδών με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Την αρχή έκαναν οι Κανονιέρηδες, οι οποίοι ακολούθησαν πιστά το πλάνο των αγγλικών ομάδων αυτό το 3μερο και πήραν σπουδαίο διπλό (1,93) με 2-4 μέσα στην πολύ δυνατή έδρα της Βαλένθια. Μανούλα αποδεικνύεται ο Έμερι στο Europa League, ο οποίος βάζει πλώρη για ακόμα έναν τίτλο. Βέβαια και η Τσέλσι προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό αν και χρειάστηκε τα πέναλτι για να πάρει την νίκη, ωστόσο με το 1-1 της κανονικής διάρκειας μας έστειλε στο ταμείο με απόδοση 2,02.

Από την πλευρά μου κι εγώ, για να ευλογήσω και τα δικά μου γένια, μπορεί να μην έκανα το απόλυτο, ωστόσο έπιασα την βάση με 2/4 επιτυχημένες προβλέψεις. Προέβλεψα σωστά τις under 4,5 κάρτες (2,40) στην αναμέτρηση του Μεστάγια, ενώ ταυτίστηκα με την πρόταση του Γάτου για 1Χ και γκολ εκατέρωθεν στο Λονδίνο, το οποίο επίσης πλήρωσε καλά στο 2,04.

Καλοφάγωτα κύριοι και πάντα τέτοια να έχουμε. Τι κι αν οι διοργανώσεις ολοκληρώνονται σιγά σιγά, το δίδυμο του Ματσωμένου Γάτου συνεχίζει να σας στέλνει καθημερινά στο ταμείο.α

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..