Καλημέρα κύριοι. Από αύριο αρχίζει η κανονική ροή των πρωταθλημάτων μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ωστόσο και σήμερα έχει «ψωμί» το πρόγραμμα. Κύπελλο Ισπανίας και Φινλανδία θα μας απασχολήσουν για σήμερα.

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Στο Κόπα Ντελ Ρέι, η Αλμπαθέτε υποδέχεται τη Λούγκο. Άλλη κλάση η Αλμπαθέτε σε σχέση με τη Λούγκο. Καλύτερη ομάδα, υψηλότεροι στόχοι. Έχει αποκτήσει και καλό ρυθμό μετά τις τελευταίες νίκες που έκαναν και τις συνδύασαν με καλές εμφανίσεις. Μοναδική μου σκέψη για τον άσσο -που εν τέλει θα παίξω- είναι μήπως η Αλμπαθέτε δεν απασχολείται αρκετά σοβαρά με το κύπελλο και το θυσιάσει στο «βωμό του πρωταθλήματος». Πάντως είναι νωρίς για να το αφήσει κι ο αντίπαλος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα δυνατό. Άσσος στο 2.05.

Την ίδια ώρα, η Νουμάνθια υποδέχεται την Σπόρτινγκ Χιχόν. Καλά έχουν ξεκινήσει οι δυο ομάδες στο πρωτάθλημα. Καλά, όχι σούπερ. Παρουσιάζουν προβλήματα ακόμα. Προβλήματα που πασχίζουν να λύσουν. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι από τις καλές ομάδες της Σεγκούντα. Επιθετικά δείχνουν να σκοράρουν, άλλοτε πιο εύκολα, άλλοετ πιο δύσκολα. Ειδικά η Νουμάνθια κάνει συχνά παιχνίδια με πολλά γκολ. Στο 2.05 θα κρατήσω το goal-goal.

Άλλα δυο ματς θα επιλέξω από τη Φινλανδία. Η πρωταθλήτρια Ελσίνκι υποδέχεται τη Μάριεχαμν. Πολλά γκολ έχουν τα παιχνίδια της Μάριεχαμν, αλλά σήμερα νομίζω ότι θα έχει διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι της. Δεν την «παίρνει» ν’ανοίξει το ρυθμό γιατί η Ελσίνκι είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Ακόμα κι έτσι πιστεύω ότι ένα σκορ 2-0 θα γίνει. Τ ο 2-3 γκολ είναι στο 2.10.

Τέλος, θα κρατήσω τον άσσο της Σεϊναγιοέν απέναντι στην Τούρκου. Κακή φέτος η Σεϊναγιοέν, όμως στην έδρα της μπορεί να κάνει παιχνίδια που θα της δώσουν βαθμούς. Βαθμούς που πλέον χρειάζεται και μάλιστα άμεσα. Αν δε θέλει δηλαδή να μπλέξει. Η Τούρκου δεν είναι ο αντίπαλος που θα τη φοβίσει, οπότε η γηπεδούχους οφείλει να πάρει το ματς. Στο 2.05 «τυπική» απόδοση για τον άσσο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(18:30) Ελσίνκι – Μάριεχαμν, 2-3 γκολ (2.10)
(18:30) Σεϊναγιοέν – Τούρκου, 1 (2.05)
(21:00) Αλμπαθέτε – Λούγκο, 1 (2.05)
(21:00) Νουμάνθια – Σπόρτινγκ Χιχόν, goal-goal (2.05)

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..