Καλημέρα παιχταράδες μου! Καλά τα πήγαμε και χθες, με 2/3 επιτυχημένες προβλέψεις και βγήκε για ακόμα μία μέρα το μεροκάματο. Χαλαρά τα πράγματα και σήμερα στο κουπόνι με κύπελλα κυρίως, όμως λέω να ασχοληθώ με το πρωτάθλημα Φινλανδίας που δείχνει να έχει περισσότερο ενδιαφέρον προς το παρόν.

Οι φινλανδικές προτάσεις του Λαγωνικού με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ελσίνκι – Μάριεχαμν: Οι πρωτοπόροι φιλοξενούν την Μάριεχαμν, σε ένα παιχνίδι που το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια και δεν περιμένω από την Ελσίνκι να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα απόψε. Η Μάριεχαμν έχει θέμα με το σκοράρισμα, δείχνει να δυσκολεύεται ενώ έχει και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Δεν αξίζει ο άσσος, ούτε και τα γκολ. Θα προτιμήσω την επιλογή να σκοράρει η Ελσίνκι και στα 2 ημίχρονα του αγώνα στο 1,92.

Ίλβες – Χόνκα: Κόντρα ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνηγάνε την ευρωπαϊκή έξοδο. Δείχνουν σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, με την Χόνκα όμως να δείχνει λίγο πιο ευάλωτη στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εκτός έδρας η Χόνκα είναι όσα βάλουμε και όσα φάμε, γεγονός που περιμένω να επαληθευτεί κι απόψε. Γι’ αυτό λοιπόν θα επιλέξω αμφίσκορο μαζί με over 2,5 γκολ.

Σεϊναγιόεν – Τούρκου: Δυνατή μάχη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη για να ξεκολλήσουν και να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Κάκιστη εκτός έδρας η Τούρκου με μόλις 1 νίκη φέτος μακριά από το γηπεδοό της, την ώρα που η Σεϊναγιόεν δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και καμία τρομερή ομάδα με απόρθητη έδρα. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι στο 1,87.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(18:30) Ελσίνκι – Μάριεχαμν Γκολ Ελσίνκι και στα 2 ημ.  1,92
(18:30) Ίλβες – Χόνκα GG&O2,5  2,25
(18:30) Σείναγιόεν – Τούρκου 2-3 γκολ  1,87

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..