Δεν το φοβήθηκε και τα πήρε!

Αν έχεις τύχη διάβαινε! Επίσης αν κάτι το πιστεύεις, παίξε το, μην διστάζεις γιατί ενδέχεται μετά να το μετανιώσεις. Σίγουρα πάντως ο φίλος Athanasios B. χρήστης της πλατφόρμας της Betshop δεν έχει να μετανοιώσει για τίποτα, αφού έβγαλε σχεδόν 12,000 ευρώ! Για την ακρίβεια ο τυχερός, ή αν θέλετε ικανός παίκτης κέρδισε 11872,68 ευρώ ποντάροντας σε μια 10άδα αγώνων, ψάχνοντας over-άκια!

Μάλιστα ο φίλος ήταν τόσο σίγουρος για τις επιλογές του, που δεν δίστασε να ποντάρει 1000 ευρώ σε 10άδα! Ρίσκαρε, το πίστεψε και δικαιώθηκε! Over 1.5 και over 2.5 ήταν όλες του οι επιλογές και ήταν από την Division 1 του Βορρά στη Σουηδία (3 αναμετρήσεις), Πρέμιερ Λίγκ, Β’ Νορβηγίας, Β’ Λευκορωσίας, Β’ Ελβετίας και χαμηλές κατηγορίες της Τσεχίας.

Το όλο ρίσκο του παίκτη ήταν στο μεγάλο σύνολο επιλογών και όχι στις υψηλές αποδόσεις, αφού η max απόδοση του δελτίου του ήταν 1,44 ενώ η χαμηλότερη ήταν 1,14. Κινήθηκε επιθετικά σε επιλογές, αμυντικά σε αποδόσεις, επένδυσε ένα σημαντικό ποσό, αλλά ανταμείφθηκε πάρα πολύ καλά! Μάγκας!

Το τυχερό δελτίο

Share on Facebook