Διακοπές με το matsomenosgatos.gr: Ένα αξέχαστο διήμερο από μας!

Το αφεντικό τρελάθηκε και σας στέλνει διακοπές. Ο Ματσωμένος Γάτος προσφέρει ένα πανέμορφο διήμερο (δύο διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα, σε κάποιον από τους αναγνώστες του, ο οποίος θα προβλέψει σωστά το συνδυασμό, αποτελέσματος (1X2) και over ή under 2,5,  στον αγώνα Τότεναμ – Άρσεναλ για την Πρέμιερ Λιγκ (Κυριακή 12/7, 18:30). π.χ. Αν πιστεύετε οτι το ματς θα λήξει 2-1, τότε η πρόβλεψη είναι 1 και over 2,5. Αν θεωρείται πως θα έρθει 0-1, η πρόβλεψη είναι 2 και Under 2,5.

Τι πρέπει να κάνετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή

  1. Να κάνετε ένα σχόλιο στη σελίδα του FB, ακριβώς κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού, που να αναφέρει την πρόβλεψή σας για το Τότεναμ – Άρσεναλ, με ημερομηνία και ώρα δημοσίευσης, πριν την έναρξη του ματς (π.χ. Τότεναμ – Άρσεναλ Χ και Under 2,5). Δίπλα στην πρόβλεψη να κάνετε tag αυτόν ή αυτήν που θέλετε να σας συνοδέψει στο διήμερο.
  2. Να κάνετε like και να ακολουθήσετε τη σελίδα του matsomenosgatos στο fb.
  3. Να κοινοποιήσετε το post στο χρονολόγιό σας στο FB.
  4. Like στη σελίδα του Facebook του Bomo Palmariva Beach Hotel.

Τι ακριβώς κερδίζετε

Ένα υπέροχο διήμερο (δύο διανυκτερεύσεις) στο πανέμορφο 4στερο ξενοδοχείο Bomo Palmariva Beach Hotel στην Ερέτρια (περιοχή Μαλακώντα), για δύο άτομα, με all inclusive πρόγραμμα (πλήρες φαγητό και ποτά), για το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου.

Ανάδειξη νικητών

Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά το τέλος του αγώνα Τότεναμ – Άρσεναλ. Στην περίπτωση που θα υπάρχουν πολλοί που θα προβλέψουν σωστά το combo στον αγώνα, θα γίνει κλήρωση μεταξύ τους, ώστε να αναδειχτεί ο νικητής. Το πως θα γίνει η κλήρωση, θα ανακοινωθεί σε επόμενο post στη σελίδα του FB.

Share on Facebook