Ποιο Game of Thrones ρε παιδιά; Η νέα μανία ακούει στο όνομα “La Casa De Papel” και πλέον γίνεται πανικός με την νέα hot σειρά του Netflix. O Professor και η παρέα του επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες, όπως μας προϊδέασε το teaser που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, και από τότε επικρατεί το αδιαχώρητο. Φυσικά, δεν μπορεί να λείπει και το στοίχημα από όλες αυτές τις κουβέντες.

Δες όλες τις αποδόσεις και τις αγορές με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Teaser είπα, γιατί στην ουσία το βίντεο δεν μας δίνει κανένα νέο στοιχείο για τη νέα σεζόν. Απλά βλέπουμε όλη την συμμορία μαζεμένη, έτοιμη για την 3η πολυαναμενόμενη σεζόν. Βέβαια μας έχουν μείνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα από την προηγούμενη χρονιά. Τι γίνεται με τον Professor και την Raquel; Θα το πάρει το κορίτσι τελικά; Η Nairobi θα καταφέρει να επανενωθεί με τον γιο της; Πόσα επεισόδια θα δούμε στον 3ο κύκλο της σειράς; Τι φύλο είναι το παιδί που περιμένει η Μόνικα; Αυτά και άλλα πολλά περιμένουμε με αγωνία να απαντηθούν στον νέο κύκλο του “La Casa De Papel” και ο Stoiximan έχει φροντίσει η αναμονή αυτή να είναι ευχάριστη προσφέροντας πολλά κι ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα.

Στο τέλος του βίντεο όμως έχουμε και μία ευχάριστη (για πολλούς) έκπληξη. Θα έχουμε… “ανάσταση” μήπως στον 3ο κύκλο; Στο 1,45 η απόδοση του “θαύματος”!

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..