Καλησπέρα μάγκες μου! Παρασκευή σήμερα και θα το πάμε λίγο πιο χαλαρά, όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα, για να κρατήσουμε δυνάμεις ενόψει του διημέρου που ακολουθεί. Οι μικρές κατηγορίες παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οπότε λέω να ασχοληθώ με αυτά τα παιχνίδια απόψε και τις ομάδες που έχουν κίνητρο. Πάμε όμως να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε.

Οι γαλλικές προτάσεις του Γάτου παίζουν με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ξεκινάω με Ligue 2 και την αναμέτρηση Τρουά – Νανσί. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την 3η θέση, όμως η Νανσί χρειάζεται τους βαθμούς απόψε για να διατηρήσει τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Τρουά τρέχει ένα νικηφόρο σερί 6 αγώνων, την ώρα που παραμένει αήττητη στις 11 τελευταία αγωνιστικές. Η Νανσί βγάζει πάθος στα τελευταία της παιχνίδια και παίρνει βαθμούς, όμως απόψε θα είναι πολύ πιο δύσκολο το έργο της. Θα επιλέξω την ισοπαλία στο ημίχρονο, αφού περιμένω τις ομάδες να μπουν πιο επιφυλακτικά, όπως κάνουν συνήθως.

Στο Sébastien-Charléty την ίδια ώρα, η 5η της βαθμολογίας Παρί φιλοξενεί τη Γκρενόμπλ. Εδώ το κίνητρο είναι μονόπλευρο, αφού οι γηπεδούχοι χρειάζονται τους βαθμούς για να μπουν στα playoffs ανόδου στο τέλος της σεζόν. Η Γκρενόμπλ έχει ξεμείνει από στόχους. Θα πάω με το κίνητρο εδώ, οπότε άσσος και under 3,5 γκολ για μεγαλύτερη απόδοση στο 2,20.

Τελευταίο ζευγάρι για σήμερα είναι το Μετς – Βαλενσιέν. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την άνοδο, ωστόσο θέλουν και την πρωτιά στην κατηγορία και δεν αναμένεται να χαριστούν σε κανέναν απόψε. Βέβαια η Βαλενσιέν έχει ισχυρότερο κίνητρο, αφού δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και χρειάζεται τους βαθμούς απόψε. Πιστεύω θα το παλέψει το παιχνίδι και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της. Χαμηλά ο άσσος, θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:00) Τρουά – Νανσί, ΗΤ Χ  (2,05)
(21:00) Παρί – Γκρενόμπλ, 1 & Under 3,5  (2,20)
(21:00) Μετς – Βαλενσιέν, 2-3 γκολ  (2,08)

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..