3+1 νέα από το Survivor!

Ευτράπελα, ίντριγκες και διαφωνίες κυριαρχούν στο Survivor! Σπαλιάρας, Πάνος και Ειρήνη Παπαδοπούλου έχουν αρχίσει και εκνευρίζουν αρκετά συμπαίκτες και τηλεθεατές, ενώ Αγγελόπουλος, Μάριος, Κοκκινάκης και Σάρα έχουν πλέον κερδίσει τη συμπάθεια των περισσότερων!

  1. Ακούγεται έντονα ότι περιμένουμε νέες αφίξεις στο νησί… Ίσως πρόκειται και τους τραγουδιστές Ελευθερία Ελευθερίου και Χρήστο Χολίδη, καθώς και το μοντέλο Γιώργο Μανίκα.
  2. Επίσης, λέγεται ότι σε λίγες εβδομάδες οι ομάδες όπως τις ξέρουμε (Διάσημοι – Μαχητές) θα πάψουν να υπάρχουν… Ίσως γίνουν ανακατατάξεις και δημιουργηθούν νέες!
  3. Ένα πολύ σημαντικό δημοσίευμα σε γνωστό περιοδικό, αναφέρει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα οι παίκτες που θα αποχωρούν από το παιχνίδι δεν θα επιστρέφουν στην Ελλάδα, αλλά θα μένουν σε κάποιο άλλο νησί και κάθε εβδομάδα θα μάχονται με αυτόν που αποχωρεί… Ο νικητής της μονομαχίας θα επιστρέφει στο νησί διεκδικώντας ξανά το χρηματικό έπαθλο!
  4. Σχετικά με τις αποδόσεις των παικτών, τα μεγάλο φαβορί παραμένει ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τους διάσημους με απόδοση 3,25 και τον “τρελό Κύπριο” από τους μαχητές να τον ακολουθεί με απόδοση 4,00 (χαμηλότερες σε σχέση με το 5,00 και 6,0, αντίστοιχα των περασμένων ημερών, τσέκαρε το Survivor, φαβορί και στοίχημα). Οι αποδόσεις σε Ειρήνη Παπαδοπούλου και Κώστας Βασάλος πέφτουν συνεχώς…

Για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στα στοιχηματικά τραπέζια…

Παίξε νόμιμα για το ελληνικό Survivor 2017! Κλικ Εδώ!!!

Τσέκαρε παρακάτω όλες τις αποδόσεις των παικτών του Survivor!

Το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ μεταδίδει αυτήν την σειρά εκπομπών, με χρονική υστέρηση από τη διεξαγωγή των δρώμενων, καθιστά, ενδεχομένως, επισφαλή την έκβαση οποιουδήποτε στοιχηματισμού. Εξαίρεση αποτελεί ο τελικός του Survivor που θα μεταδοθεί ζωντανά το καλοκαίρι.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Share on Facebook