Καλημέρα κύριοι. Θ’ αντισταθούμε! Ναι, θ’ αντισταθούμε! Δυο μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και με τα τελευταία φιλικά να λαμβάνουν χώρα, εμείς αποφασίσαμε ν’ ασχοληθούμε με… πρωτάθλημα Φινλανδίας. Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Βεϊκαουσλίγκα κύριοι. Με έξι παιχνίδια στο πρόγραμμα.

Παίξε Νόμιμα τις Φινλανδικές προτάσεις της ημέρας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αρχίζουμε με το ματς της Λάχτι με τη Χόνκα. Η Λάχτι τρέχει ένα σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα (3-4-0) κι έχει αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Βέβαια δεν είναι όλα «ρόδινα» αφού η ισοπαλία στην έδρα της -τότε- ουραγού, Κεμι, δεν το λες κι επιτυχία. Πάντως έχει πάρει τα πάνω της τελευταία. Η Χόνκα είναι σε καλή βαθμολογική θέση, αλλά σταθερότητα δε βρίσκει με τίποτα. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Τελευταία τα πάει λίγο καλύτερα πάντως, χωρίς να σημαίνει ότι δεν κάνει τις γκέλες της. Ο άσσος στο 2.15 είναι μια περίπτωση που μ’ ενδιαφέρει.

Συνεχίζω με το ματς της πρωτοπόρου, Ελσίνκι με τη Μάριεχαμν. Η Ελσίνκι δείχνει και φέτος σοβαρή και ικανή να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Είναι βέβαια πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι τέτοιο, αλλά η ποιότητα της είναι τέτοια που μια «τυπική» σοβαρότητα την καθιστά ακλόνητο φαβορί. Η Μάριεχαμν έχουμε πει πολλάκις πως είναι η πιο «ροκ» ομάδα της φετινής Λίγκας. Όσα φάμε, όσα βάλουμε. Ομάδα χωρίς αμυντικές «περγαμηνές» αλλά με επιθετική ποιότητα που ξεχωρίζει. Νομίζω ότι το ματς θα έχει γκολ. Κι αφού το Over 2.5 είναι σε τιμές κακές (1.60 περίπου) θα ρισκάρω στο Goal-Goal στο 2.25!

Κλείνω την τριάδα μου με το χωριό του Άη Βασίλη. Η Ροβανιέμι υποδέχεται τη Βάασα. Καλή στην έως τώρα πορεία της η Ροβανιέμι, αν κι ένα μικρό, κακό σερί τριών αγώνων την άφησε πίσω στη βαθμολογία. Η ομάδα έχει φτιαχτεί για να διεκδικήσει πράγματα φέτος και τέτοια σερί την απομακρύνουν από τον στόχο της. Η Βάασα τρέχει κι αυτή ένα σερί χωρίς νίκη (5 αγώνες), αλλά δύσκολα χάνει. Μια φορά κι αυτή από την εξαιρετική φέτος, Κουόπιο. Η Ροβανιέμι θεωρώ πως είναι καλύτερη ομάδα και θα πρέπει να τερματίσει το κακό σερί της με μια νίκη. Μια νίκη που τη βρίσκουμε στο 2.15.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(18:30) Λάχτι – Χόνκα, 1 (2.13)
(18:30)Ελσίνκι – Μάριεχαμν, Goal-Goal (2.25)
(18:30) Ροβανιέμι – Βάασα, 1 (2.15)

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.