Τα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί, το ίδιο και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πλέον όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος περιμένει σε 2 μέρες να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018! Το πάμε σερί φέτος λοιπόν και μαζί με το Μουντιάλ, επιστρέφει και το Σερί του Stoiximan το οποίο θα μοιράσει εντελώς δωρεάν μέχρι 1.000.000 ευρώ μετρητά*!

Κατέβασε το application Seri by stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Το πράγμα είναι πολύ απλό: Κατεβάζεις την εφαρμογή και μετά καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα, απαντώντας σε μία ερώτηση σε κάθε αγώνα για να χτίσεις ένα επιτυχημένο σερί προβλέψεων. Οι ερωτήσεις είναι πολύ απλές του στυλ σωστό/λάθος (π.χ. Θα σκοράρει η Ρωσία και στα δύο ημίχρονα; Ναι/Όχι) και καλείσαι να δώσεις μία απάντηση.

Για να κερδίσεις το μεγάλο έπαθλο, θα πρέπει να απαντήσεις σωστά σε 32 σερί ερωτήσεις, χωρίς να κάνεις κάποιο λάθος ενδιάμεσα. Αν κάποια μέρα δεν απαντήσεις σε κάποιο δίλημμα, συνεχίζεις κανονικά στα επόμενα. Σε περίπτωση όμως που κάνεις λάθος μην σκας, αρχίζει το σερί σου από την αρχή.

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο, υπάρχουν κι άλλα δώρα για να κερδίσεις για (i) το μεγαλύτερο σερί με βάση την τελική κατάταξη (αν δεν υπάρχει το απόλυτο, πχ. 18, 24 σερί σωστές απαντήσεις κλπ.), αλλά και για (ii) τις περισσότερες σωστές προβλέψεις με βάση την κατάταξη (πχ. 40 συνολικά σωστές προβλέψεις αλλά όχι σε διαδοχική σειρά).

Μην περιμένεις άλλο λοιπόν. Το Μουντιάλ αρχίζει κι έχεις την ευκαιρία να κάνεις το σερί της ζωής σου!

 

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.