Ποιος διάσημος θα αποχωρήσει πρώτος από το Survivor;

Τα επεισόδια έγιναν πλέον 5 την εβδομάδα, με την Πέμπτη να προστίθεται στον μαραθώνιο των τηλεθεατών! Τα πνεύματα έχουν κάπως ηρεμήσει ανάμεσα σε Ντάνο και Χανταμπάκη. Σήμερα περιμένουμε όλοι την αποχώρηση από την ομάδα των μαχητών. Κάτι μου λέει ότι θα δούμε μια από τις κοπέλες, Ελένη ή Ελισάβετ να μας αποχαιρετούν αφού τον Πάνο καταβάθος τον θέλουμε όλοι μέσα και ας είναι ο δεύτερος αντιπαθητικός μετά τον Τσανγκ. Επίσης, αν το καλοσκεφτούμε, η Ελισάβετ έχει φανεί η εφτάψυχη του παιχνιδιού, οπότε μάλλον σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για δασκάλα φυσικής αγωγής, Ελένη Δάρρα.

Πλέον, Ντάνος και Τρελός Κύπριος έχουν και οι δυο απόδοση 4,00 ως νικητές του Survivor και ακολουθεί ο Πάνος με απόδοση 7,50!

Τα ειδικά στοιχήματα είναι πλέον πολλά και έχουμε την επιλογή να παίξουμε ακόμη και ακριβή σκορ στα επόμενα αγωνίσματα ασυλίας και επάθλων! Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει πρώτη μεταξύ της Ειρήνης Παπαδοπούλου και της Ειρήνης Κολιδά; Ανάμεσα σε Γιώργο Αγγελόπουλου και Τρελό Κύπριο; Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο και ποια την ασυλία;

Η Λάουρα Νάργες από τους διάσημους παρ’ όλη την καλή ψυχή και τη θέληση που δείχνει φαίνεται να είναι η πρώτη που θα φύγει από τους διάσημους. Η απόδοσή της ως πρώτη αποχώρηση είναι αυτή τη στιγμή 3,50, με τη Σόφη Πασχάλη να την ακολουθεί με απόδοση 4,00. Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Αγγελόπουλος, στο ίδιο στοίχημα, έχουν αποδόσεις 19,00 και 30,00, αντίστοιχα.

Είσαι με διάσημους ή μαχητές; Παίξε Νόμιμα για το Survivor!

Τσέκαρε όλες τις αποδόσεις και κάνε την πρότασή σου.


Το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ μεταδίδει αυτήν την σειρά εκπομπών, με χρονική υστέρηση από τη διεξαγωγή των δρώμενων, καθιστά, ενδεχομένως, επισφαλή την έκβαση οποιουδήποτε στοιχηματισμού. Εξαίρεση αποτελεί ο τελικός του Survivor που θα μεταδοθεί ζωντανά το καλοκαίρι.

Πηγή: ΣΚΑΪ

 

 

 

Share on Facebook