Εκτός από Μουντιάλ όμως, το πρόγραμμα σήμερα έχει και προκριματικά Champions League, ίσως με λιγότερο γνωστές ομάδες όμως το ενδιαφέρον τους το έχουν και αυτά τα παιχνίδια.

Παίξε νόμιμα και με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) τις προτάσεις του Λαγωνικού!

Πρώτη στάση στην Αρμενία όπου αγωνίζεται η πιο αναγνωρίσιμη ομάδα των προκριματικών. Η Αλασκέρτ υποδέχεται την Σέλτικ, με τους Σκωτσέζους να είναι το ξεκάθαρο φαβορί απόψε. Βέβαια οι συνθήκες στην Αρμενία δεν είναι καθόλου ευνοϊκές, αφού αναμένονται θερμοκρασίες κοντά στους 40 βαθμούς, γεγονός που θα δυσκολέψει ιδιαίτερα την Σέλτικ που δεν είναι μαθημένη σε τέτοιες συνθήκες. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων πάντως είναι τεράστια και η Σέλτικ έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο. Διπλό με over 2,5 γκολ η επιλογή μου.

Επόμενη στάση στη Γεωργία, για την αναμέτρηση Τορπέντο Κουταΐσι – Σερίφ ΤΙρασπόλ. Η Τορπέντο συμμετέχει στα προκριματικά ως πρωταθλήτρια Γεωργίας αν και φέτος δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Η Σερίφ είναι σαφώς πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα κι έχει το προβάδισμα απόψε. Ωστόσο κι εδώ θα έχουμε όχι ιδιαίτερα καλές συνθήκες για ποδόσφαιρο, οι οποίες σίγουρα θα δυσκολέψουν τις προσπάθειες των παικτών. Διπλό κι εδώ, με under 4,5 γκολ.

Συνεχίζω στο Κόσοβο με το παιχνίδι Ντρίτα – Μάλμε. Το παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, αφού το γήπεδο της Ντρίτα δεν πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Υπάρχει και σε αυτό το ζευγάρι φαβορί και είναι η Μάλμε. Οι Σουηδοί δείχνουν σε καλή κατάσταση μετά την διακοπή ενός μήνα και σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο απόψε. Χαμηλά το διπλό, θα το συνδυάσω τα over 2,5 γκολ.

Κλείνω τις σημερινές μου προτάσεις με την Κορκ Σίτι να υποδέχεται τη Λέγκια Βαρσοβίας. Πιο έμπειρη ομάδα οι Πολωνοί, έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση, όμως η Κορκ είναι πολύ δυνατή στα εντός έδρας και δεν χαρίζει κάστανα. Το πρωτάθλημα Ιρλανδίας βρίσκεται σε εξέλιξη, επομένως οι γηπεδούχοι θα παρουσιαστούν σίγουρα πιο έτοιμοι. Θα προτιμήσω το αμφίσκορο στο 2,15 αφού και οι δύο θα το παλέψουν και πιστεύω από ένα γκολ το έχουν.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:00) Αλασκέρτ – Σέλτικ 2&Ο2,5  2,02
(18:30) Τορπέντο Κουταΐσι – Σερίφ Τιρασπόλ 2&U4,5  2,00
(21:45) Ντρίτα – Μάλμε 2&Ο2,5 1,80
(21:45) Κορκ Σίτι – Λέγκια Βαρσοβίας GG  2,15

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.