Καλός ο Ολυμπιακός, δεν λέω, αλλά τόσα παιχνίδια έχει σήμερα στο κουπόνι. Δεν μπορώ να σας αφήσω έτσι. Θα κάνω λοιπόν μία γρήγορη γύρα στην Ευρώπη, με τρία ματσάκια που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον απόψε.

Παίξε νόμιμα και πήγαινε ταμείο με το Λαγωνικό (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Λειψία – Κραϊόβα: Η Λειψία είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Κραϊόβα και δεν πιστεύω πως θα έχει κάποιο πρόβλημα απόψε για να πάρει την νίκη. Τόσο ο άσσος, όσο και τα γκολ είναι πολύ χαμηλά και δεν έχουν καμία αξία. Εγώ θα προτιμήσω τον άσσο με ασιατικό χάντικαπ -2 γκολ στο 1,96 αφού περιμένω νίκη των γηπεδούχων με αρκετά γκολ διαφορά απόψε.

Μαριουπόλ – Μπορντό: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους ενώ και στην έδρα τους παρουσιάζονται δυνατοί. Η Μπορντό έχει δώσει ήδη δύο παιχνίδια για τα προκριματικά και δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο. Θα στηρίξω τους Γάλλους κι εδώ με ασιατικό χάντικαπ με -1 γκολ όμως αυτή τη φορά.

Μπεσίκτας – Λινζ: Ξεκάθαρο φαβορί οι Τούρκοι απόψε, αν και νομίζω ότι αδικείται λίγο η Λινζ με το 10,00 του διπλού. Παρ’ όλα αυτά η Μπεσίκτας έχει την ευκαιρία να καθαρίσει από απόψε την πρόκριση, εκμεταλλευόμενη την έδρα της. Δεν πιστεύω πως θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Άσσος και over 2,5 γκολ η επιλογή μου για το παιχνίδι.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:30) Λειψία – Κραϊόβα 1(-2) Α.Χ.  1,96
(20:00) Μαριουπόλ – Μπορντό 2(-1) Α.Χ.  2,05
(21:00) Μπεσίκτας – Λινζ 1&Ο2,5  2,05

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..