Ταμεία το Σάββατο!

Αρκετά ταμεία μας χάρισαν και αυτό το Σάββατο οι έμπειροι tipsters του matsomenosgatos.gr. Ο ίδιος ο Ματσωμένος Γάτος πέρασε τη δυάδα του στην πονηρή μέρα της Premier League, η οποία πλήρωσε επί 3,74. Το Λίβερπουλ – Λέστερ έγινε goal goal έστω και δύσκολα, ενώ πέρασε και το ημίχρονο Χ με το 0-0 στο Μπέρνλι – Έβερτον.

Στην Ιταλία, πέρασαν τα δύο από τα τρία μονά που μας πρότεινε το Λαγωνικό. Η Βερόνα κέρδισε 2-0 και πλήρωσε το 2,40, ενώ ο Ρέινα απόκρουσε πέναλτι στο 93′ και η Μίλαν κέρδισε στην έδρα της Τζένοα με 2-1, για να μας χαρίσει το 2,57 του διπλού.

Στη Γαλλία, πέρασε μόνο η μία από τις τρεις δυάδες του Λαγωνικού, αλλά τυγχάνει να είναι αυτή με τη μεγαλύτερη απόδοση, οπότε συνολικά είναι στο συν και σε αυτό το πρωτάθλημα ο σκύλος. Ο άσος στο Ναντ – Νις έδωσε 2,02 και μαζί με τον άσο της Ντιζόν στο 2,70, φτιάξανε μια δυάδα με απόδοση 5,45. Απ’ τα άλλα τέσσερα σημεία, πέρασαν τα δύο.

Στην Ισπανία πέρασαν και τα δύο μονά του Λαγωνικού. Ο άσος & over 1,5 της Αλαβές που πλήρωσε επί 1,95 και ο άσος της Οσασούνα με απόδοση 3,00.

 

Share on Facebook