Σήμερα όμως η μέρα εκτός από τους “μεγάλους”, περιλαμβάνει και τον ελληνικό τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που διεξάγεται απόψε στις 20:30 στο ΟΑΚΑ. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα λοιπόν στο ΟΑΚΑ, με τους Έλληνες φιλάθλους να περιμένουν το αποψινό παιχνίδι με αγωνία.

Ο μεγάλος Τελικός Κυπέλλου με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Κάτω από 1000 άτομα θα βρίσκονται απόψε στο γήπεδο, αφού η ΕΠΟ αποφάσισε το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί χωρίς φιλάθλους για την αποφυγή των περσινών εκτρόπων. Ελάχιστες προσκλήσεις δόθηκαν στις δύο ομάδες, ενώ η αστυνομική δύναμη είναι τεράστια, καθώς πάνω από 3000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στο γήπεδο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων απόψε.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι δύο ομάδες είναι ετοιμοπόλεμες για τον αποψινό τελικό και θα παλέψουν με κάθε τρόπο για την νίκη. Ο μεν ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει μία χρονιά με νταμπλ, το πρώτο της ιστορίας του, και να κάνει το 3/3 σε συνεχόμενους τελικούς κυπέλλου. Η ΑΕΚ από την άλλη θέλει τον τίτλο για να κλείσει μία κακή χρονιά με κάτι θετικό, αφού η συνέχεια μετά τον περσινό τίτλο του πρωταθλήματος δεν ήταν η ανάλογη.

Εξαιρετικά μεγάλο είναι το κίνητρο και των δύο ομάδων στον αποψινό τελικό, με τον ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση αφού έχει αποδείξει φέτος πως διαθέτει μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα. Βέβαια και η ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί στο κύπελλο εδώ και πολύ καιρό, αφού φαινόταν ότι είχε μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου από νωρίς φέτος. Σε δύο παιχνίδια πάντως φέτος για το πρωτάθλημα έχουμε μία νίκη του ΠΑΟΚ (2-1) και μία ισοπαλία (1-1). Τον αγώνα απόψε θα διευθύνει ο Γερμανός Τσβάιερ, ενώ θα υπάρξει και VAR, το οποίο επίσης θα χειριστούν Γερμανοί.

Τεταμένο κλίμα, με τις ομάδες να είναι ετοιμοπόλεμες και έτοιμες για όλα απόψε. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει δώσει καλύτερα δείγματα γραφής φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις και δεν μπορώ να τον κοντράρω. Πιστεύω λοιπόν πως ο ΠΑΟΚ απόψε θα κάνει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του και θα φύγει με το κύπελλο από το ΟΑΚΑ. Επειδή όπως προείπα το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα και στην over 0,5 κόκκινη κάρτα στο 2,55, αφού αναμένονται σκληρές μονομαχίες κι απόψε. Τέλος επειδή θα έχουμε και το VAR απόψε, θεωρώ σχεδόν δεδομένη την χρήση του και η απόδοσή του στο 2,00 είναι εξαιρετική ευκαιρία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(20:30) ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Κατάκτηση ΠΑΟΚ  (1,80)
(20:30) ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Ο0,5 κόκκινη κάρτα  (2,55)
(20:30) ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Χρήση VAR  (2,00)

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..