Η μέρα όμως σήμερα εκτός από ματσάρες στο Champions League, περιλαμβάνει και δράση στην Championship. Ξεχώρισα κάποια παιχνίδια από το σημερινό πρόγραμμα και θα σας δώσω κι από εδώ κάνα δυο προτάσεις, για όσους θέλουν να ξεφύγουν λίγο.

Οι μάχες της Championship στις καλύτερες αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Πρώτη στάση στο St Andrew’s όπου η Μπέρμιγχαμ υποδέχεται τη Μίλγουολ. Το παιχνίδι προμηνύεται ζόρικο, με τις δύο ομάδες να κατεβαίνουν με κύριο στόχο να αποφύγουν την ήττα. Η Μπέρμιγχαμ έρχεται από 2 κολλητές ήττες και μία ενδεχόμενη τρίτη θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τις θέσεις των playoffs. Η Μίλγουολ από την άλλη έρχεται από 4 σερί ήττες, βγάζει μία προβληματική εικόνα στο χορτάρι κι εκτός έδρας δεν την λες και ιδιαίτερα απειλητική. Στο 2,12 ο άσσος, τον κρατάω.

Την ίδια ώρα στο City Ground, η Νότιγχαμ Φόρεστ φιλοξενεί την Άστον Βίλα. Οι δύο ομάδες παρουσιάζονται φορμαρισμένες το τελευταίο διάστημα, με την Νότιγχαμ να έχει λίγο καλύτερο ρεκόρ. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έληξε 5-5, όμως απόψε περιμένω πιο κλειστό παιχνίδι και όχι τέτοια παράνοια. Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την είσοδό τους στα playoffs και η λογική λέει πως απόψε θα δούμε δυνατό παιχνίδι, με σκοπιμότητες. Οι αποδόσεις του νικητή είναι μοιρασμένες όπως και αυτές για τα γκολ. Κρατάω λοιπόν τα 2-3 γκολ στο 1,97.

Κλείνω με το παιχνίδι ΚΠΡ – Ρόδεραμ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση και παλεύουν για τη σωτηρία τους. Δείχνουν κάποια σημάδια ζωής τον τελευταίο καιρό αν και δεν έχουν πάρει ακόμα διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΚΠΡ δείχνει σε κάπως καλύτερη μοίρα βαθμολογικά, ωστόσο αγωνιστικά είναι ιδιαίτερα ασταθής το τελευταίο διάστημα με μόλις 1 νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Η Ρόδεραμ έχει κίνητρο, θα παλέψει για την νίκη όμως όλοι ξέρουν πως το έργο τους θα είναι δύσκολο. Οριακό και αυτό το παινίδι, εδώ θα προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο στο 2,15.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45) Μπέρμιγχαμ – Μίλγουολ, 1  (2,12)
(21:45) Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα, 2-3 γκολ  (1,97)
(21:45) ΚΠΡ – Ρόδεραμ, Χ ημ.  (2,15)

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..